Koju bas gitaru biste želeli da imate?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Koju bas gitaru biste želeli da imate?
Stvarno su ga urelikovali ko da su sa njime kominu mesali. Inace mi se mnogo svidjaju ti Delano magneti. Namontiracu jedne cim nabavim neki fensi bas.
Meni ne smeta taj roadworn fazon, ima nekog šmeka a i ne moraš da drhtiš da se ne ogrebe makina slučajno
Hehe, sa ovom su izgleda radili crash test, i prošla je 

@cope E isto tako je i kod mene bilo, cak je vrlo moguce da smo gledali istu sliku
Jako jako dobar bas. i da, taj rtelic fazon su bas dobro odradili, stvarno izgleda dobro, uglavnom ne volim taj fazon ali ovom komadu nekako pristaje 

Sad kad sam bolje pogledao Mrmota, ne znam koliko da mu verujemo na impresijama - podočnjaci i ostali znaci burnog nocnog provoda 

^ Naah, Mrmot ima irske krvi.

bolji je takav isti sandberg samo sa precom umjesto djeza

evo ja sad dosao iz klangfarbe isao da kupim potenciometar, posto sam na svom bassu polomio
probao ove nove blekfejs fendere

nisu losi
ovaj prvi mi se pogotovo svidja po zvuku, mada najbolje bi bilo da su ih napravili P+hum
ovako mi nekako cudni skroz 

evo ja sad dosao iz klangfarbe isao da kupim potenciometar, posto sam na svom bassu polomio

probao ove nove blekfejs fendere

nisu losi

Ti si se premudri Solomone nagledao ovih Sandberga, znaš li koji je model ovaj sa KP što sam stavio na prethodnoj strani
- sirac-šunka
- vragolan
Ja pito na fejsu>

Ako mislimo na ovaj>Sandberg Guitars wrote:Hi Cedomir, this is the old Sandberg Panther model which is discontinued since 2004. Looks all original

Taj, da. Jel kažu još šta? Jel te ne mrzi da staviš link na tu Sandberg grupu
- sirac-šunka
- vragolan
http://www.facebook.com/sandbergguitars
.... inače sam još pitao koliko vredi gitara, ali mi na to nisu odgovorili. Tako da je onaj citat sve što su napisali. Post možeš da izvrtiš na 21. jun.
.... inače sam još pitao koliko vredi gitara, ali mi na to nisu odgovorili. Tako da je onaj citat sve što su napisali. Post možeš da izvrtiš na 21. jun.
Ej ti blacktop nisu tako loshi, mada jazz sa ta dva P magneta mi deluje malo bzvz, a na precisionu bih odmah izvadio taj neck magnet i stavio P, novi pickguard da se ne vidi rupa i mislim da bi bio bash super
Ah nocni provod u Becu....
da da podocnjaci govore sve 
Ma svi sandbergZi su super P ili J magnet, rade extra

Ah nocni provod u Becu....

Ma svi sandbergZi su super P ili J magnet, rade extra

Sveze iz pecnice.

Taj Sandberg sa KP mi najvise lici na bullet seriju http://www.sandberg-guitars.de/basscat- ... let-series i koliko sam uspeo da procackam po netu novi su oko 1000e