Čestitke!
Bas gitare koje sviramo!
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
- sirac-šunka
- vragolan
Re: Bas gitare koje sviramo!
E pa Copi' drago mi je da si ga ti uzeo, od momenta kada se pojavio bas na oglasima, pratio sam šta se dešava, kao da sam ja 'teo da ga uzimam... a verovatno i bih, da već nemam napucanog G&L-a sa hum-ovima... Nekad bih još da navatam neki jazz bass i to je to.
Čestitke!
Čestitke!
Ha ha ha KRALJBozha wrote:Taj bas zraci alternativnim seksualnim opredeljenjem.Vidi jos jedan Sandberg... i to kod najinteresantnijeg oglasavaca na KP, a bogami i sire! http://www.kupujemprodajem.com/143373-1 ... oglasi.htm
hahaha
Svaka castCope wrote:Od danas i Sandberg:: u kolekciji. Uskoro kačim neki audio-foto-video...
Dva sata je noć, ja još uvek radim fine tuning, i sviram po kući... Žena je sada skroz sigurna da sam načisto poludeo.
Hahahaha....umro sam od smehaBozha wrote:Taj bas zraci alternativnim seksualnim opredeljenjem.Vidi jos jedan Sandberg... i to kod najinteresantnijeg oglasavaca na KP, a bogami i sire! http://www.kupujemprodajem.com/143373-1 ... oglasi.htm
Triad031 wrote:Svaka castCope wrote:Od danas i Sandberg:: u kolekciji. Uskoro kačim neki audio-foto-video...
Dva sata je noć, ja još uvek radim fine tuning, i sviram po kući... Žena je sada skroz sigurna da sam načisto poludeo.Neka te dobro i dugo sluzi
Hahahaha....umro sam od smehaBozha wrote:Taj bas zraci alternativnim seksualnim opredeljenjem.Vidi jos jedan Sandberg... i to kod najinteresantnijeg oglasavaca na KP, a bogami i sire! http://www.kupujemprodajem.com/143373-1 ... oglasi.htm
Eto vidite da svaka domaćinska kuća treba da ima jedan Sandberg !!!
A marfijev zakon kaže da svaki put kada kupite nešto, pojavi se sutradan nešto dosta bolje za nešto malo više love
E, da, pošto vidim da je bilo interesenata na forumu, ako ga budem prodavao, obavestiću prvo ekipu na forumu, a razume se za istu cenu koju sam i ja platio. 
Cope ekstra si prošao za gitaru a i dobro je da te nije stigao Konan,on je od istog gazde od kog si kupio bass...http://www.kupujemprodajem.com/Rasploda ... id=6165348....hehehe.......pazi samo kako ga hvali, rasan, rasplodan i nasrtljiv...sad sam tek skapirao da ti nisi ni kupio taj bass...nema veze,ko god da hoće da ga pazari nek povede računa o Konanu...
Cope, poslao sam ti mejl. Na nemackom je ali snaci ces se bar uz prevodilac ako ne uz neku Svabicu 
Dobio, fala!parker wrote:Cope, poslao sam ti mejl. Na nemackom je ali snaci ces se bar uz prevodilac ako ne uz neku Svabicu
Bićeš prvi obavešten ako ga budem prodavao, mada mi se sve više dopada kako vreme prolazi...
pa verujem 
ma nista, bice toga uvek... srecno da te sluzi 100 godina
ma nista, bice toga uvek... srecno da te sluzi 100 godina
....gle čuda radi kao mnogo skuplja gitara...Cope wrote:Pazi, ono letos što smo budžili, uopšte nije zajebancija. Upoređivao sam sa jako ozbiljnim industrijskim komadima baseva, sve preko hiljadu evra, i ne zaostaje ni malo, čak ima određeni vintage šmek...
- Tiki the Boyler
- Urednik
Možda sam dosadan al' meni se i dalje sviđa moj bass... 

- sirac-šunka
- vragolan
To je lepo... samo ne znam šta će ti bas bez žica...
- Tiki the Boyler
- Urednik
Bez žica??? 
- Tiki the Boyler
- Urednik
Samo za Sireca... pogled izbliza...