Bas gitare koje sviramo!
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Bas gitare koje sviramo!
Meni pojacalo proizvodi zvuk kad ustekam bejz u njega. Dosta.
Meni lepo radi kod kuce kada je stišan (kada ne izlazi full frekventni opseg), kada ga otpanjim (isto kod kuce) onda mi kao nešto ne štima...ali zato na svirci radi kako ocesCope wrote:Meni se Markbass sviđa do bola dok sviram sam u kući, Trejs kad upalim povraća mi se... Na svirci sve obrnuto
i ja imam takav problem - treba ti veca prostorija (ili zvucna izoalcija.. )nnkvocka wrote:Meni lepo radi kod kuce kada je stišan (kada ne izlazi full frekventni opseg), kada ga otpanjim (isto kod kuce) onda mi kao nešto ne štima...ali zato na svirci radi kako ocesCope wrote:Meni se Markbass sviđa do bola dok sviram sam u kući, Trejs kad upalim povraća mi se... Na svirci sve obrnuto
Meni moj trejs lepo zvuči i kući i na svirciCope wrote:Meni se Markbass sviđa do bola dok sviram sam u kući, Trejs kad upalim povraća mi se... Na svirci sve obrnuto

Dobro, naravno, malo sam iskarikirao celu situaciju, nije tako hrđavo ni u kući, al ajd da se prebacimo na temu pojačala, a ovde ostavimo prostor za razgovor o tarabama...malisha wrote:Meni moj trejs lepo zvuči i kući i na svirciCope wrote:Meni se Markbass sviđa do bola dok sviram sam u kući, Trejs kad upalim povraća mi se... Na svirci sve obrnutoDoduše drugačije se ponaša u obe situacije...

MetalFunk wrote:Meni pojacalo proizvodi zvuk kad ustekam bejz u njega. Dosta.
meni ne treba bolji auto od juga
koji je to auto bolji od Moskvicha?Stalker wrote:meni ne treba bolji auto od juga
nema boljiBaticaBG wrote:koji je to auto bolji od Moskvicha?Stalker wrote:meni ne treba bolji auto od juga

- Tiki the Boyler
- Urednik
OK
Dosta.
Dosta.
Onaj precision iz teme 'bas gitare koje zelimo' prebacujem ovde
Bice slike kad ga pustim iz ruku

Retko se želje ostvaruju, ali uvek se obradujem kada čujem za neki živi primer!theTrooper wrote:Onaj precision iz teme 'bas gitare koje zelimo' prebacujem ovdeBice slike kad ga pustim iz ruku

Cestitam kolegatheTrooper wrote:Onaj precision iz teme 'bas gitare koje zelimo' prebacujem ovdeBice slike kad ga pustim iz ruku

Precision je zakon! Pocetak i kraj! Ti si po svemu sudeci zavrsio sa pojavljivanjem na ovim temama?

koji je to auto bolji od Precisiona?Bozha wrote:Precision je zakon! Pocetak i kraj! Ti si po svemu sudeci zavrsio sa pojavljivanjem na ovim temama?![]()