IndeedThe Mask AE wrote:Sto bi rekli tezgaroshi (![]()
): vorvik su dobre gitare i imaju dobar ping pong zvuk. hahahaha
Mislim da misle na slap & Pop.

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
IndeedThe Mask AE wrote:Sto bi rekli tezgaroshi (![]()
): vorvik su dobre gitare i imaju dobar ping pong zvuk. hahahaha
Mislim da misle na slap & Pop.
MetalFunk wrote:da mi nismo braca?Stalker wrote:hehe zato je bog izmislio stednju do sushe...Ustedeo sam vec 400 jevreja. Sad je pitanje, hocu li da se grebem za jos 300 za originalnu korvetu, ili za 100, za RB korvetu...brate, bass cene, i ja bi voleo nekog warwicka
ako bi ista qpovao to bi bio Warwick Corvette(sto se tice warwick bass gitara), ima najlepsi izgleda i gledao sam specifikacije na youtube (nisam nesto zahtjevan)![]()
a ionako do 18-e god. imacu oko 'iljadarku "jevereja", pa odo sa Solomonom da vidimo sta cu
hahah rodjaceMetalFunk wrote:da mi nismo braca?Stalker wrote:hehe zato je bog izmislio stednju do sushe...Ustedeo sam vec 400 jevreja. Sad je pitanje, hocu li da se grebem za jos 300 za originalnu korvetu, ili za 100, za RB korvetu...brate, bass cene, i ja bi voleo nekog warwicka
ako bi ista qpovao to bi bio Warwick Corvette(sto se tice warwick bass gitara), ima najlepsi izgleda i gledao sam specifikacije na youtube (nisam nesto zahtjevan)![]()
a ionako do 18-e god. imacu oko 'iljadarku "jevereja", pa odo sa Solomonom da vidimo sta cu
au vidi pa to je novi ssba. izasao 2009. Jaaaako lepo! mada mi nekako mnogo mrshavo izgleda (al mnogo mi se svidjaju inicijali SZ na 12. pragudelakroA wrote:ma warwici su majka...uf kad bih mogao samo da posjedujem jedan Stuart Zender Signature
pa zavisi.meni uopste ne bih smetalo da imam Satchov js1200..shule wrote:Ja ne kapiram te signature modele, mislim, sto bi neko to voleo da ima? Imas nekog idola, nesto? Okay, ali jato ne zelim na svojoj gitari. Sta, sutra postanem poznatijii bolji od njega, a sviram gitarusa njegovim imenom??Meni se to ne svidja. .
![]()
![]()
![]()
ni meni, samo kazem fino izgledaju.shule wrote:Ja ne kapiram te signature modele, mislim, sto bi neko to voleo da ima? Imas nekog idola, nesto? Okay, ali jato ne zelim na svojoj gitari. Sta, sutra postanem poznatijii bolji od njega, a sviram gitarusa njegovim imenom??Meni se to ne svidja. .
![]()
![]()
![]()
stvarno izgleda mrsavoStalker wrote:au vidi pa to je novi ssba. izasao 2009. Jaaaako lepo! mada mi nekako mnogo mrshavo izgleda (al mnogo mi se svidjaju inicijali SZ na 12. pragudelakroA wrote:ma warwici su majka...uf kad bih mogao samo da posjedujem jedan Stuart Zender Signature).
Ipak su mi Thumb, Corvette, FNA Jazzman i Alienbass keve
a sto se tice signechr-a, SZ definitivno, a dobar je i Hellborgov signature model...
Mada, da me pitas "oces da ti poklonim?" ja ne bih imao nista protiv. Onda bih kupio Corvette i Thumb xDstvarno izgleda mrsavo
ko bi imao protiv?Stalker wrote:Mada, da me pitas "oces da ti poklonim?" ja ne bih imao nista protiv. Onda bih kupio Corvette i Thumb xDstvarno izgleda mrsavo
...a mozda se nadje za poneko pedalce tipa whammy, iako se ne lozim na pedale previse, da delujem kao snob i da pravim ljudima zaushice
bau tu Z saund of Z vud, ja?MetalFunk wrote:WARWICK![]()
![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest