Warwick Bass Guitars
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
- sirac-šunka
- vragolan
Re: Warwick Bass Guitars
Evo i ja da se nadovezhem na prichicu o Warwicku,mislim da su to odlicno uradjene gitare koje imaju prepoznatljiv zvuk...ali neznam kolko rade posao u studiju za neki allround posao.Inache mislim da je Warwicka proslavio Suart Zander,Jamirov bassista, sto se tice neke funk priche,do tada su ga uglavnom vozili metalurzi i hard rockeri...kod nas ga dosta cene folkeri...mozda zato sto izgleda kao da je od sljive 

хахаха ова је добра
- sirac-šunka
- vragolan
A možda i zato što se naberu najviše para pa im se može...
I da, morali bi na ovoj temi da još malo spominjemo Stu Zendera!
Stari bas:

http://www.dailymotion.com/video/x4ggh4 ... solo_music
Pa imamo ovako malo uobičajenijeg Streamer-a:
I signature model:

http://www.gearwire.com/warwick-stuartz ... amm09.html
[youtube]RF0mAFuC7Cg&feature=fvw[/youtube]

I da, morali bi na ovoj temi da još malo spominjemo Stu Zendera!
Stari bas:

http://www.dailymotion.com/video/x4ggh4 ... solo_music
Pa imamo ovako malo uobičajenijeg Streamer-a:
I signature model:

http://www.gearwire.com/warwick-stuartz ... amm09.html
[youtube]RF0mAFuC7Cg&feature=fvw[/youtube]
- sirac-šunka
- vragolan
Videste li ovu Korvetu sto cuci na oglasima...

jel on to skinuo pragove?
anyways, niska cena za bubinga korvetu, to ce otici brzo. predlazem da se date u poteru
anyways, niska cena za bubinga korvetu, to ce otici brzo. predlazem da se date u poteru

Fat-old-sane, moj i tvoj Warwick stizu u istoj turi
ne mogu da docekam. rece mi cobi da treba da stigne sredinom oktobra.

ne mogu da docekam. rece mi cobi da treba da stigne sredinom oktobra.
batica je sve objasnioBaticaBG wrote:Evo i ja da se nadovezhem na prichicu o Warwicku,mislim da su to odlicno uradjene gitare koje imaju prepoznatljiv zvuk...ali neznam kolko rade posao u studiju za neki allround posao.Inache mislim da je Warwicka proslavio Suart Zander,Jamirov bassista, sto se tice neke funk priche,do tada su ga uglavnom vozili metalurzi i hard rockeri...kod nas ga dosta cene folkeri...mozda zato sto izgleda kao da je od sljive

pa ove gitare u toliko dobre da o tome ne treba ni pricati,jel prodaje neko strimera
samo neka mi neko kaze koliko polovan strimer kosta TREBA MI 

reply na ovo: loldane wrote:samo neka mi neko kaze koliko polovan strimer kosta TREBA MI
za polovni ne znam, novi mozes naruciti preko MusicTrade-a, oni su glavni distributer Warwicka za Srbiju.
kako se zove onaj lik sto svira sa Rambom Amadeusom,on svira strimera jel?
mislis na Batu Bozanica? on je jedan od najcenjenijih basista na prostorima ex-juge. na skorasnjoj svirci je svirao nekog kastom Fendera, ali video sam mu Warwick THUMB u rukama na nekoliko klipova. Thumb ti kosta preko 1500 jevreja, zavisi od varijante (BO/NT itd...) raspitacu se ako hoces...dane wrote:kako se zove onaj lik sto svira sa Rambom Amadeusom,on svira strimera jel?
- sirac-šunka
- vragolan
Nije taj, sa Rambom sviraše dečkić kojeg Rambo obično predstavlja kao Miksajlo, nekad sam možda znao i prezime... i jest svirao Streamer-a...
Sa Rambom najčešće svira Bata Božanić on je svirao Soundgeara nekog ranije (sdgr 1000?) a viđao sam ga i sa Mihajlom Krstićem ,to je valjda neki rod (sin?) čuvenog džezera Miše Krstića... i da - on svira Warwicka