Znaci, Mesa Boogie Walkabout 300w na 4 ohma + Mesa Boogie cabinet 115 300w na 8 ohma + SWR Goliath Junior III 210 350w na 8 ohma =
Još jedan box?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
- the bassman
Re: Još jedan box?
E pa hvala vam puno, samo sto sam se vratio sa probe i mogu da kazem, bez ikakvog preterivanja, da mi bukvalno nista vise ne treba, kombinacija je stvarno za preporuku.
Znaci, Mesa Boogie Walkabout 300w na 4 ohma + Mesa Boogie cabinet 115 300w na 8 ohma + SWR Goliath Junior III 210 350w na 8 ohma =
- sirac-šunka
- vragolan
Prelepo, prelepo, čestitam, neka te u zdravlje služi! 
sirac-šunka wrote:Prelepo, prelepo, čestitam, neka te u zdravlje služi!
i jos slika ili zvucni primjer i odlicno
cestitke... pare da zaradite i penziju da docekate 
- the bassman
- sirac-šunka
- vragolan
Pa lep ti ovaj ručni rad mož ovako sa zavesicom da posluži kao bina za predstavu, ako nekad poželiš da pređeš u lutkare
Zezam se, tj. ljuboran sam, vrlo lep rig! Gde si pazario SWR i koliko je koštao ako nije tajna?
Zezam se, tj. ljuboran sam, vrlo lep rig! Gde si pazario SWR i koliko je koštao ako nije tajna?
- the bassman
U lutkare hee...sirac-šunka wrote:Pa lep ti ovaj ručni rad mož ovako sa zavesicom da posluži kao bina za predstavu, ako nekad poželiš da pređeš u lutkare![]()
Pazario sam ga tu u komsiluku a kostao je oko 800 E, znam da ga nisam malo platio, ali kad sam ga nakacio na MESA B, bilo mi je sve jedno...