Ukraden Bass

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler

komil

Re: Ukraden Bass

Post by komil » 11 Jan 2012, 15:14

Uh bre, baš mi te žao!.. Ako sam dobro shvatio to je bul Cara Lazara raskrsnica sa Cara Dušana (tj. Liman 4?), to je sam početak Telepa. U tom slučaju je ono "jad i beda" naselje nepogrešivo jedna-dve ulice gde su "garavi". Takvi garavusi često prodaju stvari na Najlon pijaci, valjalo bi obići u petak, subotu a pogotovo nedelju. Čuo sam relativno dosta priča za neke delove za kola da čovek prepozna nešto svoje na Najlon pijaci, kod ovakvih. Nisam toliko upućen u njihove kanale, ali možda postoji šansa da oni ne bi znali šta bi bolje sa instrumentom nego tako..
Traženje igle u plastu sena ali ja bolju ideju nemam...

komil

Post by komil » 11 Jan 2012, 15:36

Sad sam tek pročitao da si i ti siguran da je to cigansko naselje. Ma ne znaju ti šta kradu, to su neki sitni lopovi.. Jesi probao da razgovaraš sa nekim iz te ulice? Možda bi se sa njima moglo nešto dogovoriti, garant svi sve znaju. (izvinjavam se unapred ako ovim predlogom vređam nečija osećanja).
p.s. za slučaj da ti hitno treba bilo-koji bas za neku svirku ja ti mogu pozajmiti.

MrMoT
MF veteran

Post by MrMoT » 11 Jan 2012, 17:17

Oj! Ti cigani odatle cesto kradu (NE izvinjavam se ako sam uvredio necija osecanja)... Mi smo imali svirku prekoputa tog naselja u WildStar-u, i ostavili celu opremu da prenoci, likovi su obili kafanu i ukrali neke gluposti.... nama nista... uhvatili su ih tako sto su probali da prodaju laptop koji su ukrali u klubu na benzinskoj pumpi pored... Shabani su garant ce probati da prodaju negde vec bas, nemaju oni pojma (ako su to ti likovi odatle)... Ako si ih zapamtio zovni, idemo da ih istresemo iz gaca mamicu im lopovsku, ima da ti vrate i taj bas i gitaru i monitor i garant josh par komada pored toga! :ziveli:

sixstring

Post by sixstring » 11 Jan 2012, 20:20

@11080 da li ima neko možda broj Blaznave? mada ću i ja sad da jurim po netu

@komil, pa jesmo išli drugar i ja tamo, samo su nas vratili kući uz kuknjavu kako je nemaju šta da jedu a kamo li da prodaju instrumente, no dobar je savet, s' obzirom da je se to desilo 5. janura, koliko li bi oni to brzo uvalili nekome? onako teoretski da li neko može da predpostavi? Jer bili smo na najlonu petak subotu i nedelju prošlu, u jutarnjim satima i nismo našli ništa, koja je šansa da je to još kod njih? mada tu ima dosta nepoznatih znam

@MrMoT neki ljudi su mi rekli da su dosta njih narkomani i da prodaju pošto poto, pa da bih mogao da polgedam po zavučenijim kafanicama i birtijama. A što se prepoznavanja tiče slaba vajda, samo znam da su po konstituciji slabašni i mali, tako su mi izgledala ta dvojica, ako su muški, a verovatno da jesu bili... ehh... ne vidim na daljinu dobro druže :( meni je i 10ak m već mutno kamo li više

Hvala za ideje i predloge, više glava misle bolje :) uz ovakvu podršku stvarno se nadam da može da se nađe ovaj ukradeni bass!

sixstring

Post by sixstring » 11 Jan 2012, 20:41

# za blaznavu našao sam broj...i sajt...
pričali su mi o tom mestu, znači nisam verovao :krstise:

karton

Post by karton » 11 Jan 2012, 20:47

komil wrote: p.s. za slučaj da ti hitno treba bilo-koji bas za neku svirku ja ti mogu pozajmiti.
Svak cast gari!

whosyourdaddy

Post by whosyourdaddy » 11 Jan 2012, 20:52

ma ja sve necu da paranoisem, ali heroin je cudna droga, ne slomis je ali osiromasi sve oko sebe.
matori sve ukazuje da je gajbara odradjena po DOJAVI! tako da evo ti nesto za razmisljanje, s kim se druzis i koga pozivas na kavu. ;)
(cisto da ispadnemo fer prema romima sa Adica, (u ovom slucaju) jer otkud oni zaboga znaju koji stan na Telepu ima 6-zicani cort artisan i jos stosta vredno?!?)

sixstring

Post by sixstring » 11 Jan 2012, 21:08

@whosyourdady, heroin jeste baš gadna stvar... e da za dojavu, pa, tamo je meni bass doduše stajao četiri dana a drug, taj, mi spada u najbolje drugove inače od vajkada i njegova riba je proveren lik skroz, e sad, fora je što mislimo obojica da se može videti sa ulice monitor taj njegov 24'' jer monitor gleda pravo na prozor, i imao ga je oko mesečak dana... možda ih je to namamilo...

whosyourdaddy

Post by whosyourdaddy » 11 Jan 2012, 21:12

pa ok, to ti kazem znali, su oni sta da traze...
nego nemoj da te to preterano iznenadjuje, lud je ovo grad:
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vest ... Sadom.html
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=542081
http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Novi ... ermen.html
(mom burazu, odradio stan na 2 spratu, ovaj ga video kad je ulazio u stan, kako skace sa njegove terase :grummel_2: )

sixstring

Post by sixstring » 11 Jan 2012, 21:38

watafaak :S brate mili ima da počnem ga držim zmije otrovnice i krokodile kao ljubimce!

Cope

Post by Cope » 11 Jan 2012, 22:32

Samo da bas ne odleti daleko i preko grane, ovde su velike šanse da se negde kad tad pojavi...

Trooper
Urednik

Post by Trooper » 11 Jan 2012, 22:37

Ako sumnjas da je neko od... garave gospode, vidi da cimas nekog od tih lokalnih klinaca, ono, ponudi mu 20ak evra ako sazna gde/kod koga je, verovatno ce se neko od tinejdzera fino iscimati za takve pare, i saznati bar nesto o basu ako se stvarno nasao kod te ekipe :/

16 - 61

Post by 16 - 61 » 12 Jan 2012, 01:23

Zao mi je tvog instrumenta i ostalih pokradenih stvari, a najzalije mi je tebe.

Pre oko mesec dana mi je lik upao na poslu u kancelariju oteo raznorazne stvari i jakne od kolega sa svim dokumentima.
Zvali policiju oni kazu uzimamo izjavu, ali za prijavu nema pomoci u strajku smo :?: Elem pozabavimo se licno
problemom, nadjemo snimke sa kamera, iz okolnih video nadzora sve sto im treba gde se hvatao sta je radio, nadjemo ljude koji su ga videli, sve uradimo u policiji kazu strajk bato! Posle zavrsetka strajka, malo pre Nove godine su konacno uzeli prijavu i kao zvacemo vas. Opet drugar zvao molio, mucio se, trazio, i konacno ga spazismo danas i lepo zovi muriju mi ga pratimo, kazu nema frke saljemo patrolu, 35minuta pratim narkomana po gradu policije nigde, zovem opet oni eeeee kao druze tu smo. Uhvatise lika i reko sta sada, kazu nista gospodine zvacemo vas :shock:

Poenta price je uzmi stvar u svoje ruke angazuj se nenormalno ovih dana, plati tih 20 evrica sto kaze Trooper nekom
jos vecem idiotu od njih i nadaj se da taj ima neke informacije, naravno daj mu odmah 10 (od toga se oprosti) i reci bice jos ako mi nadjes trag.

Jos jedna stvar, apropo dojave, razmisli da li se vidi stan sa ulice, ako se vidi znaci da su snimali i da prolaze tuda, ako imas neki sumnjiv komsiluk moze i to biti, razmisli o komsijama da li si svirao bas kod drugara pa oni culi, idi u tu ciganmalu daj 200 din nekom klincu trazi da kupis monitor (nemoj traziti gitaru) jel ima neko, cuo si da sve imaju, pitaj u prodavnicama opreme koje kupuju raznorazne polovne stvari.

Puno srece majstore u potrazi i da se brzo zavrsi sa pronadjenim stvarima. :ziveli:

MetalFunk

Post by MetalFunk » 12 Jan 2012, 01:25

a.c.a.b.

sixstring

Post by sixstring » 12 Jan 2012, 07:53

@ 16-61 Ok, to za kamere smo uradili odmah po krađi i našli samo još jednu ženu iz jedne prodavnice tu blzu koja ih je videla u prolazu, kamera u tom kraju oko baš tih ulaza nema ni jedne, bili smo u baš tom naselju koje nam je najsumnjivije, i raspitivali se baš, nismo davali pare, ali eto, probaćemo i to sa ponudom para za informacije. Opet u našem slučaju što se pandura tiče došli su relativno brzo i cela ekipa, sa inspektorom sam se vozio po naselju da nađemo gde mogu da budu ali sam tek kasnije skontao to siromašno naselje... Došli su i istražitelji tražili otiske, popisali pokradene stvari, slikali i sve to, kad sam išao na Najlon, prošlog vikenda pitao sam ih šta i kako, rekli su da im treba 20ak minuta da stignu posle poziva ako bih uočio svoju ili drugovu kradenu stvar, a po oduzetoj opremi, da dođem u stanicu sa dokazom da je to moje i kopijom prijve kradenog inventara, sad kako će biti kasnije bog ga... A majku mu nije nimalo ''lak'' osećaj, bar meni da se zavlačim tamo i tako se raspitujem.

Mi kad smo bili tamo naišli smo na lika lutalice po kraju koje su nas 'ladno' odkačili, međutim u jednom momentu, dolazimo do jedne kuće gde nas usmeravaju kroz neka dvorišta i dolazimo do lika koji zapravo... pravi gitare... U frci u kojoj smo bili nismo ostavili broj ni ja ni drug ali smo pričali sa čovekom oko pola sata, zaista je delovao kao lik koji ne želi da ima posla sa kriminalom i izgledalo je kao da pošteno radi svoj posao, nažalost nismo ostavili broj telefona sumnjajući da će možda biti ''obeležen'' kod tih prodavaca kradene robe smo smo izašli i nastavili kroz ulicu. Trip, nigde na ulici nikoga, tek po koji deda koji je vrteo glavom ili se povukao ako bi ga išta pitali...

Post Reply