Uf, pa to bi bilo IDEALNO. evo ako se neko ponudi - castim ga (kupim mu) nove Elixir (ili ako hoce neke druge) zicama! Najozbiljnije! Naravno - mora biti neko merodavan, strucan,...bla, bla,...parker wrote:Eh.. ima ovde dosta ljudi iz BGD, mozda bi neko mogao da skokne i pogleda to za tebe.. u ime forumske solidarnosti
32" inch scale bass guitars?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: 32" inch scale bass guitars?
Aj videcu ja sutra, posto mi je usput, da obidjem mitros i music trade, mislim da imaju onog epi SG u music trade. Pitacu i za ostale short-scale naravno. Ima i steinberger u Mitrosu, petica, ali je vecini ljudi odbojan oblik
nisi me razumeo - treba mi ova iz oglasa - ARIA.theTrooper wrote:Aj videcu ja sutra, posto mi je usput, da obidjem mitros i music trade, mislim da imaju onog epi SG u music trade. Pitacu i za ostale short-scale naravno. Ima i steinberger u Mitrosu, petica, ali je vecini ljudi odbojan oblik
To mogu tek za vikend, tj zvacu coveka da vidim gde j ei to, pa cu videti i da probam
ok, hvala. potvrdio mi je da je 32" skala sto mi je PRESUDNO bitno!
Ja sam prodao svoj Sandberg za 450 eurkarton wrote:@Cope, slazes li se sa kolegom parkerom u vezi gore pomenute Arie - vredi li to uzimati? (za te novce)

Hvala na odgovoru, ionako je ta opcija u toku dana iznenada otpala, a razlog je nova tema koju sam otvorio
Hvala.

Ja sam digao ruke od basa, a da nisam verujem da ta Arija ostavlja u prašini većinu sadašnje produkcije sličnog i nešto većeg cenovnog ranga. Pogotovo ako i inače želiš kraći vrat
Šteta za Sandberga.. Gde je razočarao ako nije tajna
Šteta za Sandberga.. Gde je razočarao ako nije tajna
- sirac-šunka
- vragolan
zaleteo si se, ovaj je 30" kao i moj Eko Kadett '75. a meni treba 32"

- sirac-šunka
- vragolan
He, jest stvarno mali... 

- PainKiller93

Ovo je isto lepa stvar, samo sto je 30"

Za Rickenbacker znam da pravi malo krace od 34", a i Gibson je imao neke starije modele koji su krecu oko 32" koliko se secam. Sto ne uzmes neki akustican bas mozda, oni su oko 32" a lepo bi odgovarao tvojoj svirci, sudeci po onom sto si postavio.
Rickenbacker mi je prva platonska ljubav 
Sad konacno mogu da si ga priustim, ali se ne bih igrao sa net trgovinom, a u Novom Sadu jos nisam nasao. Imao ga je nekad davno Čongor (nekadasnji basista Minstrel-a) i taj njegov sam svirao u SNP-u 2001. - tad sam se i zaljubio u RIC-a, ali poslednji put kad sam sreo coveka rece mi da ga je daaaaavno prodao...
Sa akusticnim se ne bih igrao jer ne sviram iskljucivo ovakvu muziku (ima tu i malo punk-a, mada Kendžiju to nije problem, ako znate na koga mislim - on pichi punkcinu na akustara basu)

Sad konacno mogu da si ga priustim, ali se ne bih igrao sa net trgovinom, a u Novom Sadu jos nisam nasao. Imao ga je nekad davno Čongor (nekadasnji basista Minstrel-a) i taj njegov sam svirao u SNP-u 2001. - tad sam se i zaljubio u RIC-a, ali poslednji put kad sam sreo coveka rece mi da ga je daaaaavno prodao...
Sa akusticnim se ne bih igrao jer ne sviram iskljucivo ovakvu muziku (ima tu i malo punk-a, mada Kendžiju to nije problem, ako znate na koga mislim - on pichi punkcinu na akustara basu)
Ako stvarno tražiš bas sa 32" skalom, onda pokušaj nači FENDER URGE STANDARD BASS (standardni model basa Stuart Hamm-a - MAde in Mexico). Ta verzija je imala 32" skalu in dva jazz pikapa. Odlična spravica...
Evo ima snimka na http://www.youtube.com/watch?v=1KnWwIPTIRk
Da, zaista trazim 32" skalu (po mogucnosti sa maple fingerboard-om) - ako postoji neki takav bass (a sigurno postoji neki gotov, da ne mora da se pravi) i ako neko sazna gde ima tako nesto, neka me obavezno obavesti.rimbaldi wrote:Ako stvarno tražiš bas sa 32" skalom, onda pokušaj nači FENDER URGE STANDARD BASS (standardni model basa Stuart Hamm-a - MAde in Mexico). Ta verzija je imala 32" skalu in dva jazz pikapa. Odlična spravica...
Hvala ti puno na ovom infu, nisam znao za ovo, potrazicu...