Zdravo, prvi post, raspitivanje za bass i samostalno ucenje

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler

michabass

Re: Zdravo, prvi post, raspitivanje za bass i samostalno uce

Post by michabass » 22 Mar 2012, 16:09

Bozha wrote:Samo pazi... Ovi po radnjama su bitange namazane, cim udjes nudice ti da probas razne modele, na kraju se nalozis na zvuk nekog koji ti je ovako na slici delovao bezveze, pa se zaneses, kupis ga... Ne daj se preci, nadji na netu neki koji izgleda kul i odmah naruci, bez probanja! I obavezno crn. Fli svira crn. :bambi:
Not!
HAHAH AHAH AAH! :lol:

Prva i osnovna stvar kod početnika je da se loži na neki odredjen zvuk nekog odredjenog basiste jel tako? Pa kad je već tako lepo pogledaš šta je potrebno da dobiješ takav (ili jako sličan) zvuk i odeš i to i nabaviš... e sad za to je potrebna lova koju početnik obično nema.... stoga je najbolje da nadješ bilo koji instrument i da oguliš pragove od vežbanja i nipošto da ne gubiš vreme po ovim krivom-k***u-i-dlaka-smeta temama.

over & out!

:ziveli:

Honorr

Post by Honorr » 22 Mar 2012, 19:50

Pogledao sam to od Flea-e i super je. Uzeo bih ovu sa humbuckerom jer opet dodje na Jazz, zar ne? ali malo lepsi :D i taj cu da kupim (: a to za skroz crni, to cu da obojim, mada ako me krene, narucicu custom Jaguar, sa humbuckerom i 24 freta skalom :)

Solomon
Dimension 7

Post by Solomon » 22 Mar 2012, 23:10

sta je ovo u poslednje vrijeme, dodju ljudi pitaju za savjet i na kraju nikoga ne poslusa nego pici svoj neki pravac... :?

Mare_87

Post by Mare_87 » 22 Mar 2012, 23:27

Pa savet i sluzi da cujes i saznas raznorazna misljenja...da vidis kako drugi razmisljaju i gledaju na pojedine stvari...pa ti sam odlucis ili nadjes svoje najbolje resenje!
O ukusima i sl. stvarima ne vredi raspravljati... :ziveli:

nnkvocka

Post by nnkvocka » 23 Mar 2012, 12:16

Solomon wrote:sta je ovo u poslednje vrijeme, dodju ljudi pitaju za savjet i na kraju nikoga ne poslusa nego pici svoj neki pravac... :?
i na kraju kupe JCM800 i Gretcha...nidje veze

Honorr

Post by Honorr » 23 Mar 2012, 22:09

Solomon-e, razumem te, ja shvatam sve savete i tako to, ali niko se nije bunio protiv mog misljenja, malo dodao, i eto :D ali ono, ako ti imas nesto protiv toga sto ja uzimam, reci, da znam gde gresim :)

Post Reply