Peavey Millennium ACBXP i James Bond Spravice (punjač za baterije, metronom, kabal, kaiš, štimer)

I Nešto bliža perspektiva (čisto da vidite prašinu)

I naravno ne zaboravimo krevet ispod gitare!
Pojačalo mi se nije dalo slikati!
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
E drug ima bas taj bas... To je tako cool stvar ne mogu da se ne nasmejem kad god ga vidim.dragomix wrote:Moje luce, ovaj dal ga mogu nazvati luce...Neznam meni je dobra, a i pocetnik sam tako da je dovoljno za sad!Ovo nije moja gitara, ali me mrzelo da slikam moju, veoma je slicna ovoj, razlike ste vec videli na temi koju sam ranije postavio...
Spoj ova dva cuda je kao kad spojite lepoticu i zver, samo neznam sta da okarakterisem kao zver girtaru ili pojacalo.
Izgled kobilice ili ti gitare uopste nije bitan...vbraca wrote:Nemam poverenja u squier,kada vidim tu malu kobilicu,smuci mi se zivot.
Pa to je i ideja... Da isprobam sto vise. Ne znam na koju jamahu mislis ali sve mislim da mislis na onu Yamahu BB koja je PJ... nisam je probao ali sam cuo da je ok za pare. Skvajer ne bih uzimao iz sledecih razloga:VDL Cisco Kid wrote:Malisha ako smem samo da ti kazem ovako. Nemoj da biras odmah sta ces. Idi probaj sve. Videces da npr. Marcus Miller bass je uglavnom samo dobar zato sto ima njegovo ime. Ja sam juche probao jedan Squier JBass u Mitrosu i odlican je. Prosto neverovatno da se u Srbiji u nekoj prdavnici pojavio tako dobar izuzetak.
Znachi isprobaj sto vishe basseva nemoj da te mrzi. Inache ako te mrzi uzmi onu Yamahu SGDB ili kako se vec zove i sviraj na njoj X)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest