Koju bas gitaru biste želeli da imate?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Koju bas gitaru biste želeli da imate?
Cortovi su mozda i best buy u svom cijenovnom rangu ..ja sam ih tek skoro probao nekoliko komada i bas sam prijatno iznenadjen...a isti takav gore pomenuti svira Dean Dvornik ...mada za 800e ? tesko da bih kupio novu gitaru, opet tu i tamo iskoci nekakav Prec 77-78, u 99% slucajeva sa dodatim singl-om ili nekim modifikacijama ali makar znas sta imas 

Da, ali kakve veze ima Prec sa jednim modernim basom poput ovog Cort-a.
Bolja trgovina..bolja gitara
To sto si rekao nema veze s mozgom obzirom da se radi o dva potpuno drugacija koncepta... ne znam ni zasto se nastavljam po ko zna koji put na ovakve izjave. Aj
Napisao sam prvo 700e pa onda 800e ne znajuci tacno koliko kosta, ne secam se, ali je sasvim moguce da kosta i 600. Moja greska
Funkd wrote:To sto si rekao nema veze s mozgom obzirom da se radi o dva potpuno drugacija koncepta...
Ja sam samo rekao sta bih ja uradio tj da ne bih dao te pare , nebitan je koncept instrumenta.. ako vec hoces da se drzim koncepta onda se za te pare dobija Lakland Skyline.Funkd wrote:To sto si rekao nema veze s mozgom obzirom da se radi o dva potpuno drugacija koncepta... ne znam ni zasto se nastavljam po ko zna koji put na ovakve izjave. Aj
e vidis... obzirom na poreklo, a i neke detalje pri izradi, hardver na primer, rekao bih da su 1:1 po kvalitetu, cak i da ih je ista fabrika radila. skyline su doduse lepsi, ali 600e je 600e!

Spoiler:

Postoje dva osnovna koncepta:
1. Bass koji svira (nebitna marka i debljina furnira)
2. Bass koji ne svira (isto)

ja sam trazio svugdje taj bass koji svira, ali nemaCope wrote:Postoje dva osnovna koncepta:

Neki se mazu na leba, neki pozivaju na rat, neki podsecaju na Vilijam Volasa, neki na spanske serije, neki na sudnicu, neki na harmonike, a neki kako god da se zovu podsecaju na kinesko djubre...Cope wrote:Postoje dva osnovna koncepta:
Voleo bih da imam neki bass koji mi najbolje leži i koji mi se globalno najviše sviđa, te iz kog mogu da izvučem maximum... 

http://www.kupujemprodajem.com/Music-Ma ... id=6746112
Ovo je nestvarna ponuda i stvarno me cudi da stoji vec 3 dana. Pa ko ima i ko voli...
Ovo je nestvarna ponuda i stvarno me cudi da stoji vec 3 dana. Pa ko ima i ko voli...
svira ko zmaj, ruzna ko zmaj