aaaaaaaah Warwick Taranis Ash bodyMetalFunk wrote:imam novu "playlist-u" bass gitara
znaci
tako bi je rado posjedovao

mada taranis ti je skuplji, a i ash nije taka egzotika kao bubinga ili ovangkol,ali hej
to je W

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
aaaaaaaah Warwick Taranis Ash bodyMetalFunk wrote:imam novu "playlist-u" bass gitara
znaci
*Swamp AshStalker wrote:aaaaaaaah Warwick Taranis Ash bodyMetalFunk wrote:imam novu "playlist-u" bass gitara
znaci
![]()
mada taranis ti je skuplji, a i ash nije taka egzotika kao bubinga ili ovangkol,ali hej
to je W
haha znam, bio sam i isprobao gaMetalFunk wrote:VORVIKE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ima jedan u music trade-u
corvette
50.ooo dindzi
ali je rockbass
mada.....![]()
a gdje bi nasao W?Stalker wrote:haha znam, bio sam i isprobao gaMetalFunk wrote:VORVIKE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
corvette
50.ooo dindzi
ali je rockbass
mada.....![]()
![]()
imam vec pare za tu kurvetu, al ne znam dal da pristedim za W il' da kupim odma RB
nema,al je MusicTrade generalni distributer W-ova u srbiji, mogu da narucim, bez carine itd, stize za 10 dana. provereno. u velikoj sam nedoumici.MetalFunk wrote:a gdje bi nasao W?Stalker wrote:haha znam, bio sam i isprobao gaMetalFunk wrote:VORVIKE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
corvette
50.ooo dindzi
ali je rockbass
mada.....![]()
![]()
imam vec pare za tu kurvetu, al ne znam dal da pristedim za W il' da kupim odma RB
nzm da li u srbiji ima...
hahahahMetalFunk wrote:nzm, W je nekako![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"ne kupuj squiera ako mozes imati fendera"
to je rekao jedan moj drug
nice bass dudeeeSolomon wrote:1000. post i malo mastanja, naravno o bejsovima![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest