nnkvocka wrote:Ja se licno ne lozim ni na jednog basistu. Jednom sam skinuo album od nekog najnovijeg "kidača" lik svira slap tehniku ko Michael Angelo tremolo i smorio sam se. Je6eš basiste, vise volim da opicim nekog Gilberta, opusta skroz...

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
nnkvocka wrote:Ja se licno ne lozim ni na jednog basistu. Jednom sam skinuo album od nekog najnovijeg "kidača" lik svira slap tehniku ko Michael Angelo tremolo i smorio sam se. Je6eš basiste, vise volim da opicim nekog Gilberta, opusta skroz...
Oko godinu i po dana, malo manje.nnkvocka wrote:Koliko dugo vec (aktivno) sviras bass?
Stalker wrote:hmm. ja nisam nikad slušao Metallicu kao što to biva kod metalaca, mladih i matorih, ali zašto misliš da je Metallica jeftin metal, i zašto je jeftin metal onaj u kojem bas i gitara sviraju uniju? ko te je to naučio?Mužjak wrote:Kontam da ti još nije prošla misao kroz glavu 'ne želim da sviram iste riffove po pesmama kao gitara',ja sam time veoma brzo odbacio svaki cheap metal,pre nego što je i uspeo da me obuzme.
Kamo srece da faza "Ja slusam sviram/slusam samo jazz/fusion/progressiv/neki_drugi_zajebani_pravac" traje 6-12 meseci. Znam po sebi.Mužjak wrote:Ta Metallica metal faza kod muzičara svaštojeda uglavnom traje 6-12 meseci po naučnicima,kasnije preslušavaš samo 5 pesama koje su ti se najviše svidele,na svakih mesec dana.Tako da imam osećaj da će ta emocija koja ti se sviđa,a on je unosi,iščeznutu ubrzo...
Bozha wrote:Unija, to je ono kad gitarista maltretira basistu da izigrava octaver pedalu?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest