Nekad znaju obaviti dobar posao oko bass linije.
[youtube]NV10C5wrajA&feature=related[/youtube]
I dalje ne verujem kako su dobro obradili...

[youtube]1plPyJdXKIY&ob=av2e[/youtube]
G funk

[youtube]G04qz_S0-_k&feature=related[/youtube]
Solo sabio!
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Ovo je kewl, laganini.
Hehe, ali ovo nije Stu... Space Cowboy je bio pocetak razlaza. Tako barem legenda kaze, a gikovi je prepricavaju.Funkd wrote:Niko ne gruva kao Stu...
Da ne bude da pre Vlade Georgijeva nisu postojali mekani soul-ljubici namenjeni domacicama.MetalFunk wrote:Ovo je kewl, laganini.
MetalFunk wrote:Nego, Bozho, ovo moras znati
Bozha wrote:Hehe, ali ovo nije Stu... Space Cowboy je bio pocetak razlaza. Tako barem legenda kaze, a gikovi je prepricavaju.Funkd wrote:Niko ne gruva kao Stu...Ovo je Stu... http://youtu.be/WN0Ug27cIXI
Meni je bolja linija na album verziji. A i dalje ne verujem da on nije na traci...Bozha wrote:Moj internet zna vise od tvog interneta!Citao sam svojevremeno neki intervju, klasicna sapunica, bio istrzan izmedju neke manekenke i benda, pa su ovi snimili album verziju bez njega, sa misterioznim "mister x"-om. Uostalom uporedi verzije koje smo okacili, ona bolja je Stuartova. Posle su jos neko vreme radili zajedno dok se nisu razisli. Pare ljude kvare...
neznam brate, al mislim da treba da otvorimo neku temu/anketu da utvrdimo... world is a mystery, indeedBluesko wrote:Ne znam da li ste znali ali ZZender se rimuje sa Fender...slucajnost?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest