Hehe, kontrabasista naviko na sajlevbraca wrote: i sad se drzim na 50-110.

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Hehe, kontrabasista naviko na sajlevbraca wrote: i sad se drzim na 50-110.
Pa jes i to sto kazes, evo bas sad vezbam delo za takmicenje, pa sledeceg polugodista mozda i osvojim nestoCope wrote:Hehe, kontrabasista naviko na sajlevbraca wrote: i sad se drzim na 50-110.
Kolega ja ovde sa baš drugačijim iskustvom,uvek što deblja žica,to tačniji i puniji ton,sad to je i zbog više snage,koja je potrebna da bi se ista pokrenula a i nešto više struje mora generisati veća žica. Samo je problem što se vrat lako može ošteti i manje je prijatno za ruke,ali setovi poput ovog što vbraca svira su super! +1 za 50110!The Mask AE wrote: Sad, ja recimo ne volim slep na ultra debelim zicama jer mi to vise nije to. Mada mi slep udarac zvuci dosta punije ali nedefinisano, pop udarac zvuci k'o iz bureta.
Imas ih u Mitrosu. Sta znam,meni se te zice ne svidjaju,za jako kratko vreme se umrtve ali u svakom slucaju su mi bolje od D'Addariosupersonic wrote:ja sam jednom uzeo neke crvene warwick žice dvije mi žice pukle poslije pete probe - ali istovremeno obje
by the way, probao bih Ernie Ball Super Slinky (45-100) ima li gdje da se uzmu npr. u NS ? Ili u BG ???
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest