yup. WMG ga sjeb*omigor8 wrote:Nesto ti nije u redu sa ovim snimkom,ne mogu da ga otvorim
Naši na Youtube-u...
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Naši na Youtube-u...
AAAAAAaaaaaaaaaaaa, ne mogu da verujem, sjebala su me autorska prava na autorska prava od autora koji imaju sva prava na autorska prava!!!
hahahahahaaahaha brate genijalan si......kraj je najbolji.....mrsh u pi..u materinu

Uradio sam Dream Theater cover i ni njega mi ne pustaju. Ocigledno da ko god da je prijavljen na taj WMG, neki bot ti automatski brise klip. Video sam koja je jedina solucija da okacim klip bez problema: pustim pesmu preko kompa ili sa nekog plejera, pa bez montiranja da kacim klip sa sve sumovima, brujanjem, zvuci automobila koji prolaze pored kuce i caleta koji se dere preko telefona. Taj vid jadnog "kurcenja" ne dolazi u obzir. Baš sam hteo da snimim nesto sto moze lepo da se vidi i da se lepo cuje, da moze nekome da posluzi kad bude skidao pesmu itd. Raspitacu se jos malo da li postoje neke fore i fazoni da ih ***** i isteram svoje. Cuo sam da takodje postoji fazon da stavim prvih 30 sekundi nesto bzvz, jer to je interval koji bot proverava, a posle toga da stavljam sta god hocu. Sve je to lepo, ali recimo, ja da sam korisnik i da je meni neko napisao sacekaj da prodje 30sec ja bih ga iskulirao i isao dalje... Mislim, ako je to jedini nacin da ja mogu da pokacim svoje klipove onda zajebi, ugasicu kanal i cao zdravo. Ako neko zna kako da resim ovaj problem na najjednostavniji nacin, neka mi javi. fALAH unapred
- sirac-šunka
- vragolan
Hmm... Kakvi problemi, ja sam mislio da je to postavljanje bar lako...
A kako je onaj DavidSinRocks postavio sve te bass cover-e? Meni to njegovo zvuči ok, ako je on snimao zvuk bez montiranja, onda ipak mož da se izvuče neki kvalitet i tako...

A kako je onaj DavidSinRocks postavio sve te bass cover-e? Meni to njegovo zvuči ok, ako je on snimao zvuk bez montiranja, onda ipak mož da se izvuče neki kvalitet i tako...

"This video contains content from WMG, who has blocked it on copyright grounds" to je trenutno stanje, a pre toga mi je pisalo "Your video is blocked in some countries". Mozda je on zabranjen na srpskom i jos nekom podrucju. Desavalo mi se da pronadjem klip i kaze mi da ne mogu da ga pustim zato sto nisam sa odgovarajuceg podrucja. Ako je to stvarno bitno, mozda ce da mi se posreci ako napisem da sam iz USA? Mada, za to verovatno moram da otvaram novi kanal ili nesto takvo. Onaj mali sto snima prerade ima zvuk basa sa kompa, a pesma je...mislim da je montirana jer ne verujem da neka sprava moze tako dobro da pokupi zvuk
Prevario sam dusmane!!!
ovde sve pise:
http://pc-tips-hacks.blogspot.com/2010/ ... right.html
a sada, Dream Theater cover:
http://www.youtube.com/watch?v=ToiI9os6wn0
ovde sve pise:
http://pc-tips-hacks.blogspot.com/2010/ ... right.html
a sada, Dream Theater cover:
http://www.youtube.com/watch?v=ToiI9os6wn0
- sirac-šunka
- vragolan
nkvocka dodao sam te za frenda na youtube-u,ja sam COPEBG94. vozdra 

fala fala
vise bi mi znacio subscribe, ali dobar je friend request
evo, taman sam okacio na YouTube i Roadrunner United - Dawn Of A Golden Age, pa ko voli black metal i slicna njesra neka pogleda. Smatram da nije prikladno da kacim takve cover-e ovde na forum jer su ovde ljudi pristojniji pa zato preporucujem Subscribe na mom kanalu pa sami birajte sta cete da gledate. Ispitni rok mi je pred vratima tako da nece biti klipova do kraja juna sigurno. Posle toga idu Eric Clpaton, Metallica, Unearth i ostali rokači kao sto su Amadeus Band

evo, taman sam okacio na YouTube i Roadrunner United - Dawn Of A Golden Age, pa ko voli black metal i slicna njesra neka pogleda. Smatram da nije prikladno da kacim takve cover-e ovde na forum jer su ovde ljudi pristojniji pa zato preporucujem Subscribe na mom kanalu pa sami birajte sta cete da gledate. Ispitni rok mi je pred vratima tako da nece biti klipova do kraja juna sigurno. Posle toga idu Eric Clpaton, Metallica, Unearth i ostali rokači kao sto su Amadeus Band
subscribe-ovao sam te pre nego shto sam te dodao za frendannkvocka wrote:fala fala![]()

Bila je ovo death metal nedelja...
e nnkvočka,dobar si bre baš! svaka čast za uvo!
a ja imam jedan kip i to jbg,neki random jam od pre godinu valjda,koji sam već bio pokazivao forumašima i to je to,ništa novije nem
ovo je to http://www.youtube.com/watch?v=TEeALv4Vdlc
a ima sa tezgom koje me sad nešt sramota,al baš...to bre bilo loše...tezga,al loša,samo kucajte zeeyan na youtube pa ćete vidite,ša vam kažem,eto mog doprinosa temi
a ja imam jedan kip i to jbg,neki random jam od pre godinu valjda,koji sam već bio pokazivao forumašima i to je to,ništa novije nem

a ima sa tezgom koje me sad nešt sramota,al baš...to bre bilo loše...tezga,al loša,samo kucajte zeeyan na youtube pa ćete vidite,ša vam kažem,eto mog doprinosa temi

Evo i mog malog doprinosa od pre par godina...http://www.youtube.com/watch?v=Lmx-QrmbOko