Te likove što su ti ukrali bass treba ubiti, ja se nerviram dok čitam, zamišljam šta bih uradio da sam na tvom mestu... Strašno, ne znam šta bih radio od besa. Želim ti svu sreću da nađeš bass a te likove da nađe murija.
DJ_MY_SOUL wrote:Nista ne moze da se poredi sa handmade vrhunskim jazz bassovima kao sto je Fodera, Marleaux, Sadowsky.... To je vrh i tu nema price bolje od toga ne postoji. Jedino neki 60`s ili 70`s Fender jazz bass sto je prava retkost. Marcus miller jazz bass je glupost, vrat je uzasno debeo. Pomocu aktivne elektronike su nasminkali neki zvuk na slap-u dok za ostalo kao sto je naprimer sviranje na bridge dok jos mozda zavrnes malo boju i magnet to je 0. Iskreno ja bih opet preporucio neki vrhunski jazz bass tipa ova tri gore navedena. Ko se jednom navikne na jazz bass uvek ce se vracati na njega.
Ja stvarno ne vidim kakve veze ima ova Fodera od Trneta sa Jazz bassom, jedino sto ima magnete koji bi se mogli podvesti u tip jazz bass magneta.
Tema ima sto godina... Dal je bolji Squier od Fodere pitanje je sad, otvorite novu temu.... Nego jel neko ima informaciju da li je Trne pronašao svoj ukradeni instrument ?!?!
BaticaBG wrote:
Ja stvarno ne vidim kakve veze ima ova Fodera od Trneta sa Jazz bassom, jedino sto ima magnete koji bi se mogli podvesti u tip jazz bass magneta.