E moj basista, kad ti gitaroš bira instrument

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Cope wrote:Aće se usreći sa GSR-om, drškom od metle, kako ga od milošte zovu ...
E moj basista, kad ti gitaroš bira instrument![]()
A jel znaš ti onaj vic kad je mlad čoban došao da čuva ovce?parker wrote:Ma neka dečko svira, imaće kad da bira sledeći i da sam vidi šta mu odgovara
Mnogi su počeli na tarabama pa napredovali dalje
...I tako on dušao na katun u planinu međ stare čobane. E sad kako mladi sir ima izuzetno erektivna svojstva, a u planini baš i nema toliko žena, požali se mladić i iznese svoj problem starijim kolegama.Kristijan wrote:Дедер, приповедај, не знам тај виц
Cortex wrote:U jeeee, ja mislio snobizam i elitizam su samo kod gitarista, kad ono gle i basadzhije moraju da se pokake po jeftinoj opremi
Pa daa, za pocetak ce mu biti do jaja. Mnogi su eto pocinjali sa losijom opremom. Pojacalom sam recimo jako malo zadovoljan i videcu da ga samo za par meseci prodam i dodam kintu za neko bolje. [ovo sada je bilo bas da ne vezba na suvom] Gitara neka ga sluzi godinu dana, nema veze, nadam se da cu i tada biti u situaciji da dodam za bolju. Bitno je da se svira :>parker wrote:elem, ako je njima legao sto sad mora da im se kvari veselje.. nije bas za pamcenje al ipak
moj prvi je bio jolana iris, da mi je neko tad dao ovog ibija izljubio bi ga
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest