Meni se svidja kombinacija: musicman, dr strings, ampeg.

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Ma nisu ni te EB Slinky bog zna sta... Ni godinu dana od kad sam ih stavio, vec su skroz otupele...supersonic wrote:Now I'm fuckedali u pravu si. Erni, eto me, dolazim ! ! !
![]()
hahah
Da bi postigao efekat dobrog tona zice moras menjati 4 puta godisnje. 3 puta godisnje je minimum. Za DR koje vaze za bolje zice gledajuci globalno vazi isto pravilo. Izuzetak su zice koje su dodatno oblozene (DR, Elixir). Ovo govorim iz iskustva jer sam zice (DR) stavio prvog maja i poprilicno su crkle.Bozha wrote:Ni godinu dana od kad sam ih stavio, vec su skroz otupele...
Po meni su GHS, EB i Rotosound zice priblizno istog kvaliteta ali ih osobine razlikuju. Diadario su zice losijeg kvaliteta ali postoje modeli koji bi mogli da se svrstaju u prvu grupu. Vorvik su po meni zice koje treba izbegavati (kao i njihovo ozvucenje iz obicne konzjumer serije).Bozha wrote:Sa cim da menjam? GHS, Rotosound, D'adario, Warwick... opet EB?
Opet kolko para, toliko i cara... Sto se mene tice, moze to i duze da traje, uz neku higijenu tipa Fast fret i sl... i dok nemam ozbiljnijih nastupa ili snimanja.The Mask AE wrote:Da bi postigao efekat dobrog tona zice moras menjati 4 puta godisnje. 3 puta godisnje je minimum... Po meni su GHS, EB i Rotosound zice priblizno istog kvaliteta ali ih osobine razlikuju. Diadario su zice losijeg kvaliteta ali postoje modeli koji bi mogli da se svrstaju u prvu grupu.
Bas me zanima ovo za Warwick ozvucenje, al ajde o tome na odgovarajucoj temi... viewtopic.php?f=21&t=2557&start=195The Mask AE wrote:Vorvik su po meni zice koje treba izbegavati (kao i njihovo ozvucenje iz obicne konzjumer serije).
pa nemaju jer su skinute sa ogradeBaticaBG wrote:MIslim da Dadario i DR nemaju tu vunicu za bolje drzanje stima...![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest