sad bi ti i da je nesto za pod misku, uz sve one ostale karakteristike
tebi u stvari treba ona sport bilijeva carobna torba

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
mislis "sviranjem k...." ili uopsteno sviranjem?MetalFunk wrote:A da se prestaneš baviti sviranjem?
MetalFunk wrote:A da se prestaneš baviti sviranjem?
hahahahah, pa da - ta torba...parker wrote:hehe, pa jeste potesko, al to odvaja muskarce od sekapersi![]()
sad bi ti i da je nesto za pod misku, uz sve one ostale karakteristike
tebi u stvari treba ona sport bilijeva carobna torba
Upravo to sam hteo da predložim.Solomon wrote:kupi ovoSpoiler:
DJ_MY_SOUL wrote:Postavio je pitanje elektronikePreporucujem ti mike pope preamp. Salu na stranu, sto vise para to vise muzike. Kada sam moju prvu gitaru Peavey-a Milestone od sperploce nakacio na 4x10 swr i swr sm 400 zvucao je vise nego pristojno. Ali onda kada sam na takvoj kombinaciji probao neki vrhunski bass tipa Jazz Bass iz 78-e ili 69-e onda sam cuo i video razliku. Milion puta sam probavao gitare i na gitarskim pojacalima takodje na primer gore pomenute ne cujes toliko razliku. Sad kakav bass hoces to je diskutabilno. Ali 60% basista koje poznajem uvek mi kazu da pre ili kasnije ces shvatiti da je jazz bass ono jedino sto ti je potrebno i da ces se uvek vratiti na njega. Ne kazem zato sto sviram bas njih i tekako bi voleo da imam neko hifi ludilo, ali to je ono sto vecini odgovara. Za mene najudobniji bass koji sam probao za sviranje je musicman stingray ali na primer na njemu ne mogu da izvucem dvojke
32 incha skala ? :S Ne vidim sta fali 34" skali ? To da li je udobna ili neudobna zavisi od instrumenta. Na losim tj jeftinim gitarama ne moze ni setup da se uradi propisno tako da ne mogu biti udobne. Ako vec hoces da pravis custom moj ti je savet da kupis nesto provereno od nekog poznatog svetskog majstora tipa marleaux ili evo ima na oglasima ken smith o_O ali opet to su cifre koje idu i do 2000eur...
Hajde, svega ti, daj bar 2 dobra razloga zašto da ne uzme kombo (ne mora line6, nego kombo uopšte)?parker wrote:moj predlog je za glava + kutija
karton wrote:mislis "sviranjem k...." ili uopsteno sviranjem?MetalFunk wrote:A da se prestaneš baviti sviranjem?
hocu brate, samo za tebe, nije frka
Ne kapiram bas ovo, ali vidim da je Budimpesta u pitanju, sto je sjajno, jer mi drugar tamo radi i putuje tamo svake 2 nedelje!parker wrote:evo 2 razloga, meni dovoljno dobra..
http://hangszercenter.hu/?l=hu&m=webshop&id=1015
i
http://hangszercenter.hu/?l=hu&m=webshop&id=1027 ili http://hangszercenter.hu/?l=hu&m=webshop&id=1028
pa da, u pravu je Nenad, mislim - covek je bio kod mene i zna sta je muka.Baba Slim wrote:Super, i kako to da dovuče ovamo? Mogao si mu komotno okačiti linkove i sa USA eBAy-a.
Poenta mog pitanja je bila - koja je prednost toga da mu dve ruke budu zauzete umesto jedne? Čovek živi u potkrovlju u zgradi bez lifta, što ni najmanje nije zabavno na bilo kojoj temperaturi, a da ne spominjem ponovo da čovek svira u akustičnom bendu...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest