Bas gitare koje sviramo!
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Bas gitare koje sviramo!
франкенбасс
- million dollar baby
aaa neee .... pa sad su sve gitare koje imam sa prefiksom fanken 

Ako ti leži lepo u ruci i zadovoljna si tonom koji dobijaš zar je bitno koji je to bas i sve te zavrzlame?
pozdrav!

pozdrav!

- million dollar baby
pa jeste

Moram priznati retko lep oblik ručnog rada - vrlo pitak i rafiniran, za razliku od mnogih koji kao da su pobegli sa neke Dalijeve nadrealistične slike. Posebno mi se svidja kako je rešena kobilica.michabass wrote:Evo mojeg basa!
...u pitanju je ručni rad Majstora Ilije Pavlovića iz Smedereva, tačnije majstor Ilija je za mene uradio vrat a sve ostalo je moj rad: lakiranje, sklapanje, montaža delova, izrada elektronike i nabavka svega toga....![]()
pozdrav!
Hvala na lepim rečima Cope--- oblik je neka moja iluzija...
pozdrav!

pozdrav!

Da bass kao da te mami da ga uzmes i sviras celu noc,jako lepa gitaraCope wrote:Moram priznati retko lep oblik ručnog rada - vrlo pitak i rafiniran, za razliku od mnogih koji kao da su pobegli sa neke Dalijeve nadrealistične slike. Posebno mi se svidja kako je rešena kobilica.michabass wrote:Evo mojeg basa!
...u pitanju je ručni rad Majstora Ilije Pavlovića iz Smedereva, tačnije majstor Ilija je za mene uradio vrat a sve ostalo je moj rad: lakiranje, sklapanje, montaža delova, izrada elektronike i nabavka svega toga....![]()
pozdrav!

- supersonic
Ja sam novi na forumu.Pa da se predstavim.Ja sam Stingray 

07.10.2007. god.

07.10.2007. god.

aaaa... balavim na ovu gitarusupersonic wrote:Ja sam novi na forumu.Pa da se predstavim.Ja sam Stingray
07.10.2007. god.

svaka cast i naravno,dobro dosao!
- supersonic
O gitari ti mogu reći samo jednu zamjerku.Trebala bi biti skuplja.migor8 wrote:aaaa... balavim na ovu gitaru![]()
svaka cast i naravno,dobro dosao!

Čisto savršenstvo.
Hvala na dobrodošlici

Ne znam koja je trenutna cena nove,mislim da je oko 2000 ali cim budem imao priliku uzimam je 

- supersonic
Aham.Toliko sam je ja platio.
Trebala bi koštati 5000.Majke mi, hehe.
Zaista, Jazz bass i to, a kad skupim para, kupujem nešto što ću čistiti svaku noć prije spavanja.MusicMan-Bongo.
Trebala bi koštati 5000.Majke mi, hehe.
Zaista, Jazz bass i to, a kad skupim para, kupujem nešto što ću čistiti svaku noć prije spavanja.MusicMan-Bongo.

taj bass je zlo....
Pozdrav kolega, lep bas, mada meni ne lezi maple vrat kod Stingray-a, mislim da ga rosewood "umiri" ali ima nas raznih 
U veselju ga svirao i dobro dosao

U veselju ga svirao i dobro dosao
uuuu veoma lepo!Cope wrote:Moram priznati retko lep oblik ručnog rada - vrlo pitak i rafiniran, za razliku od mnogih koji kao da su pobegli sa neke Dalijeve nadrealistične slike. Posebno mi se svidja kako je rešena kobilica.michabass wrote:Evo mojeg basa!
pozdrav!