Koja bas pojačala posedujete?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
- sirac-šunka
- vragolan
Re: Koja bas pojačala posedujete?
NAPOKON evo i mojih pojacala

i flight case za njega

a u ovom izadnju peavey comboo 300 sa 15 icom black widow i plus kutija peavey 4x12 skorpioni u ovom izdanju radi na 2 ohm i ima 300 RMS UBIVA AZDAHU TAKO
a naravno imam i ovo

PS nadam se da vas nisam smorio sa slikama mojih pojacala

i flight case za njega

a u ovom izadnju peavey comboo 300 sa 15 icom black widow i plus kutija peavey 4x12 skorpioni u ovom izdanju radi na 2 ohm i ima 300 RMS UBIVA AZDAHU TAKO

a naravno imam i ovo

PS nadam se da vas nisam smorio sa slikama mojih pojacala
Care, jel imaš ti oružani list za sve ovo

Jos bitnije, imas li viljuskara?
Jer ako nemas, ti ocigledno onda pravis svirke kod kuceBozha wrote:Jos bitnije, imas li viljuskara?
- sirac-šunka
- vragolan
Zašto uopšte razmišljaš o kupovini bilo čega drugog, i ovde nas zamajavaš, kada imaš vrhunske alatke
Kuku Pipi sine, da i ti nisi počeo da se drogiraš..., a znam, vera ti zabranjuje da sviraš na Trejsu kome je otpala crvena i zelena kapica potenciometra ??

Kuku Pipi sine, da i ti nisi počeo da se drogiraš..., a znam, vera ti zabranjuje da sviraš na Trejsu kome je otpala crvena i zelena kapica potenciometra ??

viljuskar nemam ali zato jurim komsije pre svake tezge ili kolege kad dodju mi pomazu inace sam nebi mogao nikakonnkvocka wrote:Jer ako nemas, ti ocigledno onda pravis svirke kod kuceBozha wrote:Jos bitnije, imas li viljuskara?

sirac-šunka wrote:![]()
Fina kolekcija!
A nisi morao da stavljas onoCode: Select all
[/ code], ostalo si dobro provalio...[/quote] da tek kad sam zavrsio provalio sam da bi trebalo bez toga u svakom slucaju hvala :bravo:
dragomije sto ti se svidjau moji alati ali kad covek filozofira na kraju mozda dobije sto se kaze pogacu preko hleba cista znatizelja vise da cujem kako bi radile te 2x15 black widow u jednoj kutiji po mojoj proceni tek bi tako trebalo da gruvaCope wrote:Zašto uopšte razmišljaš o kupovini bilo čega drugog, i ovde nas zamajavaš, kada imaš vrhunske alatke![]()

Ništa, javi mi onda cenu za Pivi 4x12, pošto vidim da ti je slaba

pa ako si zainteresovan lako bi se dogovorili za sad 400 evra i da te vidi bogCope wrote:Ništa, javi mi onda cenu za Pivi 4x12, pošto vidim da ti je slaba![]()

kako radi berindzer sunce li mu poljubim
Hehehe, Čkiljavi prave muziku za Manga crtani film