Koja bas pojačala posedujete?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Koja bas pojačala posedujete?
Pozdrav svima!
Posedujem Orange Crush 35B i izuva koliko je jako za 35 vati.
Topla preporuka početnicima ili uopšte za sobno pojačalo.
Pozdrav i dobrodosao
Nisam imao prilike da sviram na tom pojacalu, ali verujem na rec
P.S. Slike i/ili snimci su uvek dobrodosli

Nisam imao prilike da sviram na tom pojacalu, ali verujem na rec

P.S. Slike i/ili snimci su uvek dobrodosli

- sirac-šunka
- vragolan
Kidaju mali Orange-i, čuo sam iz više izvora, a i ovo deluje baš ubedljivo:
Jel to dvanaestica?Sinisa wrote:Pozdrav svima!
Hvala na dobrodošlici
!
Orange Crush 35B ima 12-icu a 25B koji je na videu iznad ima 8-icu.
Stvarno su jako dobra pojačala.

Orange Crush 35B ima 12-icu a 25B koji je na videu iznad ima 8-icu.
Stvarno su jako dobra pojačala.
Pozdrav kolege !
Novi sam član na forumu
Trenutno sam bez pojačala , ali sam planirao da kupim Gewa Zar od 40w za probe i kućnu vežbu . Dopala mi se njegova snaga i dubina zvuka . Da li je neko svirao na tom pojačalu i koliko ste zadovoljni njime .
Novi sam član na forumu

Trenutno sam bez pojačala , ali sam planirao da kupim Gewa Zar od 40w za probe i kućnu vežbu . Dopala mi se njegova snaga i dubina zvuka . Da li je neko svirao na tom pojačalu i koliko ste zadovoljni njime .
Verovatno ćeš ti imati tu čast i priliku da nam prvi kažeš neku reč o toj egzotičnoj napravi. Dobrodošaoprika wrote:Pozdrav kolege !
Novi sam član na forumu

Bolje te našao
! Probao sam ga u Mitros-u , ali posle LINE 6 koji ima 15w. Nije u redu upoređivati ga sa pojačalom koji ima 40w . Line 6 je na odvrnutom potenciometru do daske otišao u modulaciju , sa ne baš jakim zvukom . Kad sam prešao na Gew-u od 40w , i dignutim volume-om na pola snage , "osetio" sam ga u stomaku ,kao i mnogi prisutni . Baš ima snagu i "traži" još ,a boja zvuka je prava jazz aroma , tako da sam se oduševio . Inače je pojačalo suvo(hi , mid , i low) , bez reverb-a i ostalih efekata , i to je za mene sasvim dovoljno .

Nemam pojma, nikad nisam cuo ni probao pojacalo, ali gewa ima reputaciju poput behringera, njihovi gigbegovi/stalci/kaisevi su najcesce najjeftinije varijante, treba dobro isprobati pojacalo.
Jedna od pozitivnih stvari kada su "moderne" sprave u pitanju.prika wrote: Inače je pojačalo suvo(hi , mid , i low) , bez reverb-a i ostalih efekata
Re: Koja bas pojacala posedujete?
nema na čemu prijatelju , ja sam hteo da čujem mišljenje za razne modele , pa i model koji planiram da kupim . Sigurno će ljudi moći šta da saznaju ,samo nastavimo da pričamo svoja iskustvasirac-šunka wrote:Hvala za ovaj poucan post!![]()
Nadam se da je jos nekog ovo zanimalo...

Stigao novi šporert!
HUGHES & KETTNER QUANTUM QC 415

Najbitnija stvar u celoj priči je njegova težina od neverovatnih 24 kg, tako da jaja više ne bole posle svirke !
Ton još nisam probao na svirci - jedva čekam, a u kući se tresu nogavice...
Evo još neki podatak sa sajta, a uskoro će biti i jedan dobar video review, nadam se...
http://www.hughes-and-kettner.com/products.php5?id=45
HUGHES & KETTNER QUANTUM QC 415

Najbitnija stvar u celoj priči je njegova težina od neverovatnih 24 kg, tako da jaja više ne bole posle svirke !

Ton još nisam probao na svirci - jedva čekam, a u kući se tresu nogavice...
Evo još neki podatak sa sajta, a uskoro će biti i jedan dobar video review, nadam se...
http://www.hughes-and-kettner.com/products.php5?id=45
- sirac-šunka
- vragolan
Super zanimljivo... kolko pare??? 

Aman covece dokle vise? Kada sam bio kod tebe, samo sam gazio po nekim silnim pojacalima, adapterima, procesorima, basevima, koferima, membranama, mrezama i kablovima. Gde si sad stavio tog H&K, na produzni pa ispred kuce? 

Sad ću da objavim novogodišnju rasprodaju nepotrebne furde, samo da poslikam sve što imam i na Limundo !!!
Šalim se - na kupujem-prodajem, mrzim Limudno.
@Sirac- neka kompenzacija, oko 500 evra, novo, račun, garancija... A zvučnik nov nerzrađen, još petnaja, pizdim što ne mogu tiho da sviram u kući, ništa ne izlazi

Šalim se - na kupujem-prodajem, mrzim Limudno.

@Sirac- neka kompenzacija, oko 500 evra, novo, račun, garancija... A zvučnik nov nerzrađen, još petnaja, pizdim što ne mogu tiho da sviram u kući, ništa ne izlazi