Koja bas pojačala posedujete?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Koja bas pojačala posedujete?
Cestitam, dobra cena, da te u skorije vreme sebe otplati! 

-
Well done mate... AH200 je dobar izbor!
- sirac-šunka
- vragolan
Cestitam!
Oko cega si se sve dvoumio?
Ta pravljena kutija koje drajvere ima?
AH200 je l ima GP12 preamp? Ako ima, svirao sam jednog takvog... Neki kazu da je taj preamp jedan od boljih ever...
Kad ce slike?
Oko cega si se sve dvoumio?
AH200 je l ima GP12 preamp? Ako ima, svirao sam jednog takvog... Neki kazu da je taj preamp jedan od boljih ever...
Kad ce slike?
baci malisha slike sto pre 

Onaj isti Trace sto se ovih dana vukao po oglasima?
AH200 ima GP12 preamp, ja sam navikao na graficki eq, i iako ga nesto ne mirisem, ovde je skroz lak za upotrebu...
Odnecu ga kod majstora, cisto da proveri jos malo, posto je moje znanje o elektronici prilicno osnovno, iako pojacalo radi odlicno. Jedino sto sam primetio sto mi se nije svidelo jeste da su zice kod balansiranog izlaza malo cudno zalemljene. Mada to mogu i sam da sredim ako zelim. Unutra je jako lepa slika - nema puno zica na sve strane, i sto kazu ameri, zaista je "built like a tank" Trafo nije motan, vidi se da je original. Razlog smesne cene, jeste da je i on kupio za smesnu cenu, a meni prodao za jos smesniju. A pare mu trebaju HITNO.
Najvaznije od svega, prvo sam ga probao na boxu markbass sa dve desetke (veri seksi
), pa onda i na ovom koji sam otkupio. Kutija je na 8 oma ali za ove pare kada bih hteo, a ne zelim, mogao bih da zamenim zvucnik sa nekim koji je 4 oma, ili jednostavno da skupim jos para pa kupim jos jedan box.
Detaljno sam ga pregledao, a sa likom sam se i zapricao
mozda i previse, a cak smo malo i dzemovali...
Takodje cu sutra, prekosutra da bacim detaljan review, a slike dolaze veoma uskoro, cim dovucem nekoga sa fotoaparatom posto ja na zalost nemam isti.
Vise njih se vuklo. Ovaj se pojavio juce. Ja sam ga kupio danas. Drugi lik prodaje AH100, sa kutijom 15" na 8 oma za 400e. Ali je u Knjazevcu. Ovaj mi je cak i komsijaOnaj isti Trace sto se ovih dana vukao po oglasima?

Kutija ima jednu 12icu, sto sam ja u principu i hteo. Kutija je korektno napravljena i novija je. Inace, razmisljao sam se da kupim Bassmana 150 za 500e. Iako je to po meni zaista dobro pojacalo, smatrao sam da za te pare mogu bolje da prodjem - sto se ispostavilo kao tacno. Sa jedne strane, jeste me malo usralo, ali zaista dugo vec trazim pojacalo...Oko cega si se sve dvoumio?
Odnecu ga kod majstora, cisto da proveri jos malo, posto je moje znanje o elektronici prilicno osnovno, iako pojacalo radi odlicno. Jedino sto sam primetio sto mi se nije svidelo jeste da su zice kod balansiranog izlaza malo cudno zalemljene. Mada to mogu i sam da sredim ako zelim. Unutra je jako lepa slika - nema puno zica na sve strane, i sto kazu ameri, zaista je "built like a tank" Trafo nije motan, vidi se da je original. Razlog smesne cene, jeste da je i on kupio za smesnu cenu, a meni prodao za jos smesniju. A pare mu trebaju HITNO.
Najvaznije od svega, prvo sam ga probao na boxu markbass sa dve desetke (veri seksi

Detaljno sam ga pregledao, a sa likom sam se i zapricao

Takodje cu sutra, prekosutra da bacim detaljan review, a slike dolaze veoma uskoro, cim dovucem nekoga sa fotoaparatom posto ja na zalost nemam isti.
- Funky_Bassmasta
Re: Koja bas pojacala posedujete?
I ja isto imam behringer ultrabass bxl 450 45 w za sada dobro me sluzi mada jos uvek ne mislim da ga menjam ako kju da ga menjam opet kju kupit behrigner samo ovaj put kju nesto pojace negde 200w zato sto su jeftini glasni izdrvlizi imaju dobri dva kanal jaka distorzija i dobar equilasermalisha wrote:Trenutno koristim Begringer bxl450, 45w... Mada cu uskoro da ga menjam...
Evo i ja se javim.
Music Man HD 150, kutija EV 15'' pro line
[URL=http://img58.imageshack.us/my.php? ... .jpg[/img]

[/url]
[url=http://img58.imageshack.us/my.php? ... w3.th.jpg]

[/url]
Music Man HD 150, kutija EV 15'' pro line
[URL=http://img58.imageshack.us/my.php? ... .jpg[/img]

[/url]
[url=http://img58.imageshack.us/my.php? ... w3.th.jpg]

[/url]
Re: Koja bas pojacala posedujete?
Kupi, ako zelis, mada ja behringer preporucujem samo uz paznju... Ponekad se zadesi nesto dobro, mada sam te izuzetke vidjao najvise medju pedalama. Ovo sto trenutno sviras je meni posluzilo fantasticno, za ono za sta sam ga koristio. Ja jako dobro cuvam stvari, tako da je moj komad bio ocuvan. Ja sam ga vucarao po kucama, i svirao sa drugovima, i naravno vezbao kuci na njemu. Za to je dobro. Sa druge strane, u kojem god studiju da sam video Behringer, raspadao se. I to veoma brzo. Ne preporucujem ga za pojacala. Zasto bi dao 300e za behringera ako mozes da uzmes Laney Rb5 ili 6, koji je daleko bolji, a opet jos uvek jeftin...Funky_Bassmasta wrote:I ja isto imam behringer ultrabass bxl 450 45 w za sada dobro me sluzi mada jos uvek ne mislim da ga menjam ako kju da ga menjam opet kju kupit behrigner samo ovaj put kju nesto pojace negde 200w zato sto su jeftini glasni izdrvlizi imaju dobri dva kanal jaka distorzija i dobar equilasermalisha wrote:Trenutno koristim Begringer bxl450, 45w... Mada cu uskoro da ga menjam...
Ovo izgleda fantasticno! Pogotovu boks. Kako zvuci?
Sto se tice slike Trace-a! Obecao sam, tako izvolte, AH200:

A sto se tice review-a, mozete ga procitati ovde:
viewtopic.php?f=45&t=5995

A sto se tice review-a, mozete ga procitati ovde:
viewtopic.php?f=45&t=5995
Music man HD 150, 150 w na 4 i 8 oma, hibrid, pretpojacalo solid state, pojacalo lampasko 4*6l6gc lampe...2 kanala, kanal 1(normalni kanal) 2 ulaza (low, hi),bright switch, bass,treble middle eq kontrole, kanal 2 (bass kanal) iste kontrole sa prvog kanala + deep switch(bass boost), moze raditi upola snage. Sa zadnje strane je samo of/on prekidac i izlaz za zvucnike sa prekidacem za izbor 4 ili 8 oma. jako jednostavno, jako mocno....jako, i uvek dovoljno snazno...nikako nije za kucnu upotrebu... zvuci...bas kako trebaOvo izgleda fantasticno! Pogotovu boks. Kako zvuci?

Kabinet je EV 15" pro line na 4 oma. Dobar je, ali moze i bolje...upareno sa jos 2* EV 12"(od po 8 oma,paralelno vezane)....e,to je to.
Nisam ga probao na 4*10".....
Ko bre to u Knjazevcu ima Tracea????malisha wrote:Drugi lik prodaje AH100, sa kutijom 15" na 8 oma za 400e. Ali je u Knjazevcu.
Mislim, grad je toliko mali ta takoreci znam sva pojacala i gitare i procesore i pedale u gradu...
Jedino sto znam jeste da je covek narodnjak, tezgarosh, i da je klavijaturista... Prijatan cini mi se...
aaahhhhhh malisha koja perverzija 

Imam Fender Rumble 100W kombo pojacalo i Ibanez SR700 i nikako nisam zadovoljan sa zvukom.Dok sam svirao na Squier P-Bass-u mislio sam da je do gitare i sledeca moja investicija je bila u Ibanezu.Nova gitara,aktivna elektronika,Bartolini magneti...sve super prvih nedelju dana.e sad,ili ja ne umem da podesim zvuk ili je pojacalo malo ograniceno i za te pare to je sto je.Pojacalo sam kupio polovno za 20.000 din.Vase misljenje o ovom pojacalu ili ovoj kombinaciji?Sviram Blues,Hard - Rock.