Bas gitare koje sviramo!
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
- HariSHA013
- Tiki the Boyler
- Urednik
- HariSHA013
- HariSHA013
To sta ti volis nema veze sa tim da li je kobilica dobra ili ne ,nadam se da se ne ljutis na ovo sto sam rekao,ali ne mozes reci da kobilica ne valja zato sto je tebi malavbraca wrote:Nekako mi je mala,ja volim bas gitare sa masivnom kobilicom!
Nisam bas za Yamaha bas gitare,iako sam trebao da kupim,RBX 170

- Tiki the Boyler
- Urednik
- HariSHA013
Nikad nisam imao Yamahu, ali sam je probao u prodavnici i to neku od ove RBX serije, i cini mi se kao odlicna gitara za te pare, probao sam i neku 5-zicanu, ali mi ona nije nesto preterano legla...
vbraca@ Nemoj da budes toliko subjektivan, to sto je kobilica mala tebi, nekom izgleda kao da je srednje velicine, a i to sto je mala ne mora uopste da znaci da nije jaka i cvrsta.... Meni vishe lezi Ibanez(u tom cenovnom rangu), i vise mi se svidja od Yamahe, ali to uopste ne znaci da Yamaha ne valja, nekome pa ne lezi Ibanez itd....
Kazes Yamaha se isvarila, koliko si ti to modela njihovih bas gitara probao da mozes da pricas tako o jednoj velikoj firmi...
Pozzz no hard feelings
vbraca@ Nemoj da budes toliko subjektivan, to sto je kobilica mala tebi, nekom izgleda kao da je srednje velicine, a i to sto je mala ne mora uopste da znaci da nije jaka i cvrsta.... Meni vishe lezi Ibanez(u tom cenovnom rangu), i vise mi se svidja od Yamahe, ali to uopste ne znaci da Yamaha ne valja, nekome pa ne lezi Ibanez itd....
Kazes Yamaha se isvarila, koliko si ti to modela njihovih bas gitara probao da mozes da pricas tako o jednoj velikoj firmi...
Pozzz no hard feelings