Koje pedale koristite, kolege moje
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Koje pedale koristite, kolege moje
eo pre par sati sam uzeo Boss OverDrive ODB-3 pedalu...
eto sviram otkad sam usao u kucu i veoma sam zadovoljan, zaista se moze isvuci fina distorzija
eto sviram otkad sam usao u kucu i veoma sam zadovoljan, zaista se moze isvuci fina distorzija
sta ces na forumu? idi sviraj 

Jel moze neki saund sempl?groove wrote:Danas kupljen DOD FX25B envelope filter....trenutno faza testiranja...
Inace, ajde kacite malo vase semplove da vidimo kako sve to zvuci

evo malo DOD-a...uzmite u obzir da ne znam da snimam u Sound Forge i da usput nemam pojma koliko akcentujem sviranje na koje u sustini efekat reaguje jer sam ukljucio direktno u laptop tako da ne cujem sta sviram...a mislim i da je opet neki mono snimak izasao
a izgleda sam po secanju nabo neku pesmu od peppersa
... sa pojacalom i kompresorom ovaj efekat u sustini radi savrseno...ajd u zdravlje
http://www.box.net/shared/20rrzc025c

Fino zvucigroove wrote:evo malo DOD-a...uzmite u obzir da ne znam da snimam u Sound Forge i da usput nemam pojma koliko akcentujem sviranje na koje u sustini efekat reaguje jer sam ukljucio direktno u laptop tako da ne cujem sta sviram...a mislim i da je opet neki mono snimak izasaoa izgleda sam po secanju nabo neku pesmu od peppersa
... sa pojacalom i kompresorom ovaj efekat u sustini radi savrseno...ajd u zdravlje
![]()

- sirac-šunka
- vragolan
Da li se ovaj DOD jos uvek proizvodi i da li se moze ocekivati u nasim prodavnicama bar jos neki put?
Ocu i ja

Ocu i ja

Ja imam gitarski DOD FX-25, koji koristim za neke svoje funky tripove na djitri
Radi ko ova bas verzija, samo za djitru.
Sve u svemu, sjajna stvar!

Sve u svemu, sjajna stvar!
Ovo bash lepo zvuci,nekako mi taj DOD prirodno zvuci,ja sam ranije imao Digitechov envelope filter ali je bio nekako muljaviji i tromiji...

probacu da snimim preko pojacala, za klasu bolje zvuci...za te pare, malishan razbija 

Oj, ima li tih semplova? Ja bih ovaj DOD tako posedovaogroove wrote:probacu da snimim preko pojacala, za klasu bolje zvuci...za te pare, malishan razbija

- sirac-šunka
- vragolan
Pa dakle ima li smisla da se raspitujem kod nas? Sudeci po netu, cini mi se, ovo se vise ne proizvodi?sirac-šunka wrote:Da li se ovaj DOD jos uvek proizvodi i da li se moze ocekivati u nasim prodavnicama bar jos neki put?
Ocu i ja![]()
![]()
![]()
I ja bih rekaosirac-šunka wrote:Pa dakle ima li smisla da se raspitujem kod nas? Sudeci po netu, cini mi se, ovo se vise ne proizvodi?sirac-šunka wrote:Da li se ovaj DOD jos uvek proizvodi i da li se moze ocekivati u nasim prodavnicama bar jos neki put?
Ocu i ja![]()
![]()
![]()

- cope_ns_89
DOD FX25B je nova verzija tog dod-a. On moze da radi i na gitari.
PS. Posedujem BOSS ODB-3 distrorziju... mogu samo reci JE*OTE!!!! rastura pedala...
PS. Posedujem BOSS ODB-3 distrorziju... mogu samo reci JE*OTE!!!! rastura pedala...
- jacopastorius
Harke Bass Attack, Boss GEB-7, Ibanez PT3B, Boss BF-3 flanger, Boss OC-3 i josh jedan pedalboard da napravim za navedene pedale, to je to