Bas gitare koje sviramo!
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Bas gitare koje sviramo!
Gde ima to ovde da se nadje??? Poslednji put kad sam se raspitivao, Stringer je to uvozio za BG, al kad sam otisao kod njih nisu imali nista na lageru i nisu znali kad ce stici nova posiljka.... 

probao sam 5zicanog SX-a , fina izrada, potezak pravo
... i odma posle na istom pojacalu Cort B5, znaci razlika u B zici je nebo zemlja, i elektronici takodje, na SX-u prdi zica, nema zvuk nikakav, a elektronika je "slaba" nema tolike razlike kad okrenes EQ do kraja (ima al nije kao kod boljih), 4 zicani nema tih problema sa B zicom, zato sto je i nema
ALI
za cijenu 280 evra kolko kosta, je bomba

ALI
za cijenu 280 evra kolko kosta, je bomba

imaš u BrothersMusicu ( http://brothers-music.com/ )Flealip wrote:Gde ima to ovde da se nadje??? Poslednji put kad sam se raspitivao, Stringer je to uvozio za BG, al kad sam otisao kod njih nisu imali nista na lageru i nisu znali kad ce stici nova posiljka....
@ Solomon
B nisam ni probavao

4žičana varijanta je verovatno dosta kvalitetnije odražena....ali pak...cena govori svoje

Ali naravno, dosta ljudi kupuje SX kako bi modifikovao elektroniku i dobio zmaja...........
Moze malo preciznije?delakroA wrote: Ali naravno, dosta ljudi kupuje SX kako bi modifikovao elektroniku i dobio zmaja...........
ima na talkbass-u 256782456789 tema o tome, samo sto je kod njih SX i jeftiniji, i onda mu zamjene magnete i ponekad hardver i za male pare svira sve u sesn'est

Prema snimcima sa jutubeta, on svira sasvim pristojno i u stock verziji... Mali davidsin izvlaci odlican ton iz njega...
Valjda ce biti i u Bg-u uskoro, voleo bih da probam SX Stingray. Deluje kao solidan rezervni bass za bilo kakvu svirku.
Valjda ce biti i u Bg-u uskoro, voleo bih da probam SX Stingray. Deluje kao solidan rezervni bass za bilo kakvu svirku.
Video sam, mislio sam da covek napise njegova iskustva sa budzenjem.Solomon wrote:ima na talkbass-u 256782456789 tema o tome, samo sto je kod njih SX i jeftiniji, i onda mu zamjene magnete i ponekad hardver i za male pare svira sve u sesn'est![]()
nije on nista jos budzio (trenutno je zadovoljan i stock magnetima), ali ima u planu nekad da ubaci bolje magnete u svog SX custom Jazz-a

talkbass je loš po zdravlje
+1 ali moze biti i koristan..ako se ne sFati previse ozbiljno.Stalker wrote:talkbass je loš po zdravlje
upravo tako...Solomon wrote:nije on nista jos budzio (trenutno je zadovoljan i stock magnetima), ali ima u planu nekad da ubaci bolje magnete u svog SX custom Jazz-a![]()
ali prateća oprema mi je dosta preča...
mjenjanje magneta može da izmjeni ali dosta malo stvari....

SX JB se definitivno isplati uzeti, ali treba obratiti pažnju na model koji se kupuje jer je svaki napravljen od različitog drveta...a imaš dosta modela...
moj npr. je tijelo od jasena, a vrat od javora...sve u svemu idealna kombinacija za neku modifikaciju koju cu praviti u narednom periodu
ali moram da kupim novo pojačalo...ovo me ubija u pojam

Kako bi se EMG magnetu uklopili na Yamahu RBX 374? Jel ima smisla da radim tako nesto?
не. ЕМГ више вреде од тог баса.
Bravo,odlicna trgovina...samo kad si se ratosiljao onog Ibaneza...srecno sviruckanje