Sve O Žicama Za Bas Gitare
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
- DJ_MY_SOUL
Re: Sve O Žicama Za Bas Gitare
hahahah Ernie Ball 2700. Ja poslednji put kad sam kupio Ernie Ball slinky bass pre 3 godine platio sam 1600din. A ubrzo posle sam kupio Dr high beam za 2700. A sada posle 3 godine smo dosli do toga da ernie kosta 2700 a high beam oko 3000din. Kako se toliko smanjila razlika u ceni? Ko je ovde lud? Cist bezobrazluk.
dakle, bacam se u potragu za novim, nestandardno debelim žicama
i nije neki izbor..
ako naletis na 110 (to mi je idealno za drop D) javi alarmantno

fažifaks wrote:i nije neki izbor..

http://www.fender.com/products/search.p ... 0738250406faks wrote:i nije neki izbor..
tnx migor 
a gde ih ima kod nas ???

a gde ih ima kod nas ???
Ja sam uzeo u Mitrosu,petozicani komplet,a koliko se secam bio je i cetvorozicani. Po meni su bolje od EB . 

- the bassman
Jeee...dobio sam zice konacno, moram samo da pogledam u ginisovoj knjizi rekorda da li je neko duze cekao od mene, porucio ih sredinom novembra
ali stvarno su dobre zice i sa ovom bojom bas izgleda specijalno.

Uploaded with ImageShack.us

ali stvarno su dobre zice i sa ovom bojom bas izgleda specijalno.

Lepo lepo, bogami. Svaka cast
Jesu to DR Black Beauties? I ja razmisljam njih da stavim vec duze vreme na moj JB. Sad sam uveren da to odlicno izgleda
Bas lepo izgleda
Jel' kod tebe rosewood fingerboard?
Gde si ih kupio? Ja kad sam bio poslednji put u artist-u imali su samo standardne DR Hi-Beam
I javi utiske kako ti se cine zice

Jesu to DR Black Beauties? I ja razmisljam njih da stavim vec duze vreme na moj JB. Sad sam uveren da to odlicno izgleda

Gde si ih kupio? Ja kad sam bio poslednji put u artist-u imali su samo standardne DR Hi-Beam
I javi utiske kako ti se cine zice

- the bassman
Jesu, odlicne su. Pre njih sam imao plave i bas su mi dugo trajale.Vremenom se skida boja, ali nije frka, kad se malo vise skine, vreme je za zamenu.Rosewood mi je fingerboard. Kao sto sam reko, porucio sam ih ali cekao sam mnogo dugo. 

gde si ih poručio, koliko si pukao? ja maltene od prvog dana želim black beautiesthe bassman wrote:Jesu, odlicne su. Pre njih sam imao plave i bas su mi dugo trajale.Vremenom se skida boja, ali nije frka, kad se malo vise skine, vreme je za zamenu.Rosewood mi je fingerboard. Kao sto sam reko, porucio sam ih ali cekao sam mnogo dugo.
- the bassman
Porucio sam ih preko jednog prijatelja koji se cima tako sa tim stvarima(direktno u usa), zato sam cekao skoro 3 meseca, platio sam ih 99.99 usd, sto mislim da i nije tako strasno posto sam prosli komplet onih plavih platio oko 120. Moracu da nadjem neko bolje resenje za u buduce posto su stvarno najgotivnije zice koje sam ikada koristio. Ziveo 

al' je to tebe odralooooooooooo........ 

- the bassman
Kako mislis? Mnogo sam platio, ili...?
tako nekako.....
ako ti je neko donosio iz US, u GC cena je, čini mi se, USD44.99, a kod thomann-a su isto tu negde sa brojkama, ali u EUR.
ako ti je neko donosio iz US, u GC cena je, čini mi se, USD44.99, a kod thomann-a su isto tu negde sa brojkama, ali u EUR.