Ako se ovo na mene odnosilo, nisam za sada fan OD-a, videcemo za kasnijecope_ns_89 wrote:fali ti jos ODB3, tu ja posedujem, i vise sam nego zadovoljan. Jako je, ali JAKOOOOO mocna pedala!

Mada mogu lepe stvari da se naprave

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Ako se ovo na mene odnosilo, nisam za sada fan OD-a, videcemo za kasnijecope_ns_89 wrote:fali ti jos ODB3, tu ja posedujem, i vise sam nego zadovoljan. Jako je, ali JAKOOOOO mocna pedala!
the bassman wrote:Ja koristim boss me 50b multi,tech 21 sans amp bass driver i ebs bass iq
Mnogo zanimljiva spravicannkvocka wrote:Boss Chorus CEB-3
Super! Bas bih voleo iskustva iz prve ruke sto se ovog kvacila tice, nekako jos nisam pametan oko istog, a nije bas malo para... U svakom slucaju ako ga pazaris ocekujemo dobar rivju sa puno saund klipova!nnkvocka wrote:fALAH veliki!dada, jako zanimljiva stvar. kod kuce sedim i igram se sa njom posto ima nekoliko varijanti zvuka pa jos uvek trazim svoj najbolji jer ne mogu da se odlucim
danas ce mozda da padne i SYB-5, ako bude, onda me nema napolju niti na forumu sigurno mesec dana
Dodjoh doma, a sada...rewiev...pax404 wrote:Super! Bas bih voleo iskustva iz prve ruke sto se ovog kvacila tice, nekako jos nisam pametan oko istog, a nije bas malo para... U svakom slucaju ako ga pazaris ocekujemo dobar rivju sa puno saund klipova!
a ja danas otisao do mitrosa pitam jel ima ODB kaze nemannkvocka wrote: Boss ODB-3
/me happy
I kakav je blogger?Solomon wrote:jednom sam ga davno na brzinu isprobao, i nije mi se bas svideo (valjda zbog toga na brzinu) nisam mogao da podesim kako bi mi prijalo ... danas sam htjeo opet , ali eto srecom ga nije bilo pa sam mucio bloggera![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest