Pa zato se i zove akcija11080 wrote:Ha ha ha, to je akcija
Lik definitivno nije tezgaroš jer kod svakog tezgaroša je akcija takva da ne može ni mrav nogicu da provuče a da ne ugane zglob. Ha ha
Ćao

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Pa zato se i zove akcija11080 wrote:Ha ha ha, to je akcija
Lik definitivno nije tezgaroš jer kod svakog tezgaroša je akcija takva da ne može ni mrav nogicu da provuče a da ne ugane zglob. Ha ha
Ćao
Odlične. Koristio sam stainles - masan ton, jak signal, bistre, malo kraće traju od DR, mekše su malo pod prstima čini mi se... Trenutno imam DR, ali bi možda opet malo promenio i uzeo RS.Pentatonic wrote:Ima li neko iskustva sa Rotosound žicama za bas i kakvi su utisci?
Nećeš se zeznuti. E sad, opet šta ko voli... Meni DR super sviraju u momentima kada se otpanjim i kad se kurtonišem u bendu i izađem u prvi plan sa soliranjem, slepovanjem, i umetničarenjem. Imaju onaj lep klavirski bas i kad su nove čak je nepristojno koliko su prezentne, dok recimo sa rotosaundom je ostatak benda bio zadovoljniji jer su imali lep tepih i dobar gruv, malo toplije i okruglije rade, isto dosta sporo i ravnonermo umiru, za razliku od D'adaria kod kojih agonija smrti nastupa ako zaboravim da ih obrišem i namažem već posle treće svirke...Pentatonic wrote:Imam i ja D`Addario i nisam nešto preterano zadovoljan. Najverovatnije ću probati sa Rotosound...
Hvala na informacijama
skoro sam pitao sestru iz kanade,da mi posalje nekoliko efekata postom. rekla mi je da ne moze to postom.. zbog metalnih delova na carini.. ili me je samo otkacila sto sam trazio mnogoCope wrote:Pentatonic wrote: Jedina zamerka na sve žice je u tome što su sumanuto skupe. Skoro mi je ortak doneo dva pakovanja DR iz Kanade. Cena na njima je bila 14,99 kanaskih dolara
Michabass, apeluj da otvore novi pogonCope wrote: Pored fabrike vhunskog čelika u Smederevu mi dovlačimo žice iz Kine i Amerike, i jedan pišljivi komplet plaćamo kao kilo čelika.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest