sixstring wrote:Zanimljiva stvar koja mi se desila, imam Dunlop Nickel, star skoro godinu dana, i pre oko desetak dana, ponedeljak je bio, isao sam u Bg u Akademiju, ono sto drzi BK ili bar jeste držala BK koalicija ili šta znam,da bih snimao probu kanalno sa nekim bendom, i pazi, pukne samo D žica, uh, šta ću, niti imam drugi Nickel komplet žica niti para da kupim isti, nego uzmem tri godine star Rotosound 666 Steel set žica, ej, dve godine ja sam svirao na tom setu po oko pa min 15ak sati sedmično, i dosta kojekakvih svirki i sešna i šta je sve je taj set preživeo, ma komedija, elem, stavim taj set i kažem sebi, pa šta bude, nek bude, i samo probam gitaru pošto sam ih stavio, i ono, zzzzing! Jbt, zzzing kao da sam ih kupio skoro, doduse nije to super nov ton, ali nije ni tako los, ono oko 2 sedmice tops, snimanje prođe super, ja zadovoljan, tako da, čuvajte stare komplete, jer ako se desi nešto, ne daj bože loša situacija kao meni, onda ima spasa
Ali, mene ništa ne obraduje kao super svež komplet Nickel žica, to za moj ukus ima naaaaaaj zvuk, plus mogu da se nađu deblji setovi pa to mi još doda da kul vajb. et toliko od mene. Dok ne pređem na još deblji Flats i onda ću vam reći da li sam našao izbor potpuni.
Pa to - Nickel žice (al ne Nickel plated, već full), Prec bas i Fender Bassman 135 i tooooplo oko srca