Bas gitare koje sviramo!
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
- DJ_MY_SOUL
Re: Bas gitare koje sviramo!
60.000 + 2800din gig bag. Ja sam mislio da dolazi sa koferom a na kraju sam morao da platim i gig bag :S Sve u svemu cena je jako povoljna. Jako je mala razlika izmedju nejga i americkog. Americki ima malo tanji vrat, pickupovi mi skoro zvuce isto. Ali sve u svemu zvuci sasvim prihvatljivo za jedan fretless. Sasvim slucajno krenuo u bg a kupim nesto drugo i rekoh aj da probam bass... I gotovo :S Ja mislim da im je ovo bio poslednji kako sam shvatio kroz pricu. Btw jako ljubazan prodavac koji radi.
mislim da ti je neka budala stavila pickguard na bass
neki dan sam ga bas vidio u mitrosu kad sam bio, ali nisam bas zainteresovan za fretlese, mada bi volio probati nekada jednog

neki dan sam ga bas vidio u mitrosu kad sam bio, ali nisam bas zainteresovan za fretlese, mada bi volio probati nekada jednog

- DJ_MY_SOUL
Ovaj fretless mi je vencanica. Nikada necu mocu da ga prodam posto retko ko ima za bacanje . Ja volim fretless zbog neke dubine zvuka, sto mogu mnogo brze da sviram i sto non stop koristim sluh da ispravim ili skinem neku melodiju. Pre ovoga sam fretless svirao mozda 5,6x... Iskreno vredi imati fretlessa kuci 

Pa jest i to što kažeš,nego,što need for speed? Mah,nevažno,e nek je sa srećom i da nam staviš i neke audio fajloveDJ_MY_SOUL wrote:Ovaj fretless mi je vencanica. Nikada necu mocu da ga prodam posto retko ko ima za bacanje . Ja volim fretless zbog neke dubine zvuka, sto mogu mnogo brze da sviram i sto non stop koristim sluh da ispravim ili skinem neku melodiju. Pre ovoga sam fretless svirao mozda 5,6x... Iskreno vredi imati fretlessa kuci

Balavim na ovaj modeeeeeeeeeeel aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaSolomon wrote:mislim da ti je neka budala stavila pickguard na bass![]()
![]()
![]()

Ja msm da jesteMetalFunk wrote:Frenklinov model?

- mortcinder
pa posto smo krenuli da se hvalimo ja da eksponiram moju malu,Teodoru.
Dean Edge1, prelep komad, vrat leze ko cigancetu samar
, u kombinaciji sa kompresorom mala duva
Slika je sa neta ali je to to.

Dean Edge1, prelep komad, vrat leze ko cigancetu samar

- Deda Joksim

Ima l' ko 'vaki kavasaki? Niti znam ko ga je proizveo, niti znam koje godine, al znam da je star ko starac Fočo, znam da je plaćen oko 700 maraka devedeset i neke i znam da izbija bubrege kad zasvira. Ima kriv vrat, istrošene pragove, čivije su mu katastrofa, al zvuči mnogo dobro. Sav je izlupan, izgreban. Kanim se da mu menjam čivije, možda i pragove, nego ne znam koliko bi me koštalo menjanje pragova. Sve u svemu, ne vredi ni pišljiva boba, al me služi k'o budalu ona stvar.

aj hev a spektor 

jaoooo.... kako je sladak
ode mi pritisak u tacku, zavrsicu u bolnici opet
ima i ja da nabavim rebopa il jos bolje euro lx

ode mi pritisak u tacku, zavrsicu u bolnici opet

sutra cu iscimati drugara,ima profi aparat.

Ja sam FAKSMAN, ja imam moooooooć!!! Jel to onaj transparentni jarko crveni spektorcic sa kupujeprodajem? Bas sam ga ugledao ovih dana i bas mi je sladak mali
Bravo Faks...bravo

i zvuk neki obavezno 

@faks You lucky bastard!!
Jedino bolje od toga moze da bude spector LX