Ne razgovaramo sa gitaristimaLoneRider wrote:Jel probao neko Dunlop žice i kakve su? Drugar je za gitaru kupio Dunlop i kaže da nikad bolje žice nije koristio pa me kopka još njih da probam.

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Ne razgovaramo sa gitaristimaLoneRider wrote:Jel probao neko Dunlop žice i kakve su? Drugar je za gitaru kupio Dunlop i kaže da nikad bolje žice nije koristio pa me kopka još njih da probam.
Ja sam prošle godine kupio set za šesticu početkom januara, Dunlop Nickel, služile su me vrhunski do recimo marta, onda su izgubile totalno ton i tako sam ih svirao do septembra, kada mi je pukla D žica, pa sam izvadio dve godine sviran komplet rotosound čeličnih žica, i provalio koliko nekako lepši output ima čelik, mada ja i dalje više volim Nickel. Sad na fretlesu sam kupio Nickel Dunlop u mitrosu za 2000din, nije baš kao nešto što sam se nadao, inače ono što sam mislio da su bile steel, i da su bolje zvučale su zapravo bile, Warwick crvene, probaj njih, meni su one sledeća kupovina 100% Meni se stvarno učinilo da su imale bolji zvuk od ovih Dunlop iako su bile stare ne znam koliko.LoneRider wrote:Jel probao neko Dunlop žice i kakve su? Drugar je za gitaru kupio Dunlop i kaže da nikad bolje žice nije koristio pa me kopka još njih da probam.
Izgleda da ih ima...theTrooper wrote: (Npr black beauties su na thomannu 35e, u srbiji ih nema, a kod ovih su 27$)
Mislim da ću preskočiti Dunlop.sixstring wrote:
Ja sam prošle godine kupio set za šesticu početkom januara, Dunlop Nickel, služile su me vrhunski do recimo marta, onda su izgubile totalno ton i tako sam ih svirao do septembra, kada mi je pukla D žica, pa sam izvadio dve godine sviran komplet rotosound čeličnih žica, i provalio koliko nekako lepši output ima čelik, mada ja i dalje više volim Nickel. Sad na fretlesu sam kupio Nickel Dunlop u mitrosu za 2000din, nije baš kao nešto što sam se nadao, inače ono što sam mislio da su bile steel, i da su bolje zvučale su zapravo bile, Warwick crvene, probaj njih, meni su one sledeća kupovina 100% Meni se stvarno učinilo da su imale bolji zvuk od ovih Dunlop iako su bile stare ne znam koliko.
Nakon pretrage, zaključujem da su ovo verovatno BB za gitaru.
Ja ne umem da ti odgovorim, ali zato umem da pitam i ja nešto o istome.karton wrote:Jel zna neko gde u Novom Sadu ima da se pazare ove?
...i da li ima...
Da, gitarske, uzimao ih ortak. Al ono, za gitaru i nisu nest, tj nemaju neku svrhu jer ih svejedno menjas na mesec dana i manje, ne moraju da budu ultra izdrzljiveLoneRider wrote:Nakon pretrage, zaključujem da su ovo verovatno BB za gitaru.
za decu i sitnije basseve/ljudeCope wrote:Ovo su žice za decu
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest