Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
...sanjatesirac-šunka wrote:Lepo...
ne kazem za njega nego za ostale...Solomon wrote:Mislim da sirac ne sanjaon ga ve poseduje
delakroA wrote:ne kazem za njega nego za ostale...Solomon wrote:Mislim da sirac ne sanjaon ga ve poseduje
![]()
nego da dočaram...SX Jazz bass goldd
OCAM`
ćuti tu...možda hara forumomSolomon wrote:na sajtu je nesto preko 400 evra (sa koferom), a ovaj lik u prodavnici za sve bassove govori manje cijene nego na sajtuja bih volio da je cijena kako on kaze
Gde ovo ima da se proba u Beogradu? Na slici izgleda do džadže!Solomon wrote:na sajtu je nesto preko 400 evra (sa koferom), a ovaj lik u prodavnici za sve bassove govori manje cijene nego na sajtuja bih volio da je cijena kako on kaze
Ima običan, nema ovakavSolomon wrote:Pogledaj u Mix-uali nisam siguran
malo modifikacije na SX-u i dobijaš zvijer matoriCope wrote:Ima običan, nema ovakavSolomon wrote:Pogledaj u Mix-uali nisam siguran
Pa smejao sam se posle razgovora sa čovekom koji mi se javio na telefon i sa kojim sa pričao u vezi basa, i pitao se ko je ovde lud, a sve pod predpostavkom da je isti pročitao osnove trgovine, jer je počeo da me ubeđuje kako mi se ne isplati da naručujem i kupujem taj model zato što moram da doplatim XY evra, a trenutno imaju rosewood standard model koji mi toplo preporučuje, na šta sam mu odgovorio da me ne intesuje ič, već želim ovaj kao na slici - mepl sa zlatnim zubima...Solomon wrote:pitaj ih da li moze da se naruci ili nesto
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest