Evo prvo cu ja. bejzovi mog zivota

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Stalker wrote:Pricajte sta imate o ovim bass gitarama.
Evo prvo cu ja. bejzovi mog zivota
apsolutisticki se slazem s tobomMetalFunk wrote:Stalker wrote:Pricajte sta imate o ovim bass gitarama.
Evo prvo cu ja. bejzovi mog zivota000
(i spector)
sirac-šunka wrote:Kada bih mogao da imam 7-8 gitara, verovatno bi mi tek deveta bila Warwick...
ajd gledacu da tako nesto i uradim, doduse je to dosta komplikovano, jer svi modeli imaju 500 varijanti cije se cene dosta razlikuju.sirac-šunka wrote:Zašto ne biste krenuli sa spiskom osnovnih modela sa osvrtom na cenu/klasu, mesto proizvodnje i naravno, treba i fotka za svaki model![]()
migor8 wrote:sirac-šunka wrote:Kada bih mogao da imam 7-8 gitara, verovatno bi mi tek deveta bila Warwick...
![]()
Pa mislio sam zbog toga pomenete one osnovne tipa Corvette, Streamer, Fortress...Stalker wrote:ajd gledacu da tako nesto i uradim, doduse je to dosta komplikovano, jer svi modeli imaju 500 varijanti cije se cene dosta razlikuju.sirac-šunka wrote:Zašto ne biste krenuli sa spiskom osnovnih modela sa osvrtom na cenu/klasu, mesto proizvodnje i naravno, treba i fotka za svaki model![]()
Kada bih mogao da imam 7-8 gitara, verovatno bi mi tek deveta bila Warwick...
ja sledece god. idem na ovoStalker wrote:
apsolutisticki se slazem s tobom![]()
i Wal.
evo,moj metalfank druze,pare sam skupio,mudro sam postupio i odabrao Swamp ash varijantu, koja je za 200e jeftinija, porucujem identicnog sutra:
![]()
![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest