Skroz mi kul deluje ovaj mališan.
http://www.ampeg.com/products/classic/m ... index.html
Da li je neko imao prilike da proba ovo?
Vidim na netu da je dosta poznatih basista dodalo ovaj komad svojoj opremi, i utisci su više nego dobri.
Kod nas u prodavnicama, naravno, nema gde da se proba, može da se poruči, ali opet - poručiti pojačalo koje nisi probao, pored svih pozitivnih kritika = kitty in the bag kupovina...
Ampeg Micro-VR
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Ampeg Micro-VR
ako ne nađeš nekoga da je svirao - www.bassgearmag.com - poslednji broj, od strane 62, pa nadalje.
To mi reci!
Hvala puno
Hvala puno

- supersonic
pazi realno - sa ampegom ne možeš nikada pogriješiti - to je valjda svima jasno ...
pogotovo ova mala spravica. Vjerujem da su je mnooogo dobro odradili.I sam bih volio da posjedujem ovo parče materijala.
OZBILJAN EDIT
hehe - čuš' ozbiljan edit 
šalu na stranu - gledaj da nabaviš polovnjaka ovoga - da je MADE IN USA - da nije TAIWAN ili KOREA ... od mnogih sam čuo da se ispostavilo da su loše izrade bilo koja pojačala iz tog područja.
pogotovo ova mala spravica. Vjerujem da su je mnooogo dobro odradili.I sam bih volio da posjedujem ovo parče materijala.
OZBILJAN EDIT

šalu na stranu - gledaj da nabaviš polovnjaka ovoga - da je MADE IN USA - da nije TAIWAN ili KOREA ... od mnogih sam čuo da se ispostavilo da su loše izrade bilo koja pojačala iz tog područja.