zanima me da li je mogu swirati bez pojacala?
pocetnik bass
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
pocetnik bass
zeleo bih da naucim da swiram bass gitaru...
Re: pocetnik bass
Jeste,moguce je samo se mnogo slabije cuje 
I da bi bio dobar basista moras da prestanes da pises kao devojcica.
I da bi bio dobar basista moras da prestanes da pises kao devojcica.
hehe
ne pisem kao devojcica, nego sam se tek ulogovao , pa moram bici Vuk Karadzic 2
a znas li mogu li nekako prikljuciti na komp?
msm nis ne znam o bassu...
ne pisem kao devojcica, nego sam se tek ulogovao , pa moram bici Vuk Karadzic 2
a znas li mogu li nekako prikljuciti na komp?
msm nis ne znam o bassu...
Deco, pokupite igračke, pa hajde na podforum Bass gitara.
- DJ_MY_SOUL
Da bi postao basista treba ti :
1. Bass
2. Kabal
3. Pojacalo (ako nemas pojacalo onda ti treba jack koji konvertuje kabal da bi mogao da uguras u zvucnu odnosno 1/4 to 3,5mm jack)
4. Udobna stolica
5. Racunar sa internetom (Da bi skidao tablature koje ce ti pomagati da osetis ritam i bolje raspoznajes zvuk)
Onda obicno posle pola godine (toliko je trajalo kod mene) budes video Wootena, Milera i MarloweDK i budes lupao glavom o zid i razmisljao sa koje su planete dosli. Pravi trenutak je da potrazis casove kod nekog basiste skolovanog. Ni slucajno kod gitariste! Jer ces napredovati 10x brze sa profesorom nekim nego sam.
1. Bass
2. Kabal
3. Pojacalo (ako nemas pojacalo onda ti treba jack koji konvertuje kabal da bi mogao da uguras u zvucnu odnosno 1/4 to 3,5mm jack)
4. Udobna stolica
5. Racunar sa internetom (Da bi skidao tablature koje ce ti pomagati da osetis ritam i bolje raspoznajes zvuk)
Onda obicno posle pola godine (toliko je trajalo kod mene) budes video Wootena, Milera i MarloweDK i budes lupao glavom o zid i razmisljao sa koje su planete dosli. Pravi trenutak je da potrazis casove kod nekog basiste skolovanog. Ni slucajno kod gitariste! Jer ces napredovati 10x brze sa profesorom nekim nego sam.
to mo kazi tebra , tnx na sawetu!

hahahahah...kabal, vrh2. Kabal
da , a kakaw kabal??
ja sam pocetnik medju pocetnicima...
ohu sutra da odem da kupim sta mi treba, osim pojacala (nema love
)
sta da trazim
ohu sutra da odem da kupim sta mi treba, osim pojacala (nema love
sta da trazim
Al' te zaheba :jodza92 wrote:da , a kakaw kabal??![]()
ohu sutra da odem da kupim sta mi treba, osim pojacala (nema love)
sta da trazim
For Kabal, a fictional character in the Mortal Kombat fighting game series See: Kabal (Mortal Kombat).
Prvo i prvo, zasto je kul pisati w umesto v?
A za ovo drugo, regularan gitarski kabel, ni najskuplji, ni najjeftiniji. Pogledaj link, pogledaj http://www.studybass.com/ . Studybass je super da steknes neku predstavu odakle da pocnes i cemu da se nadas. Jedino sto je sve na engleskom, ali tebi ce se sigurno svideti, ima puno slova w...
A za ovo drugo, regularan gitarski kabel, ni najskuplji, ni najjeftiniji. Pogledaj link, pogledaj http://www.studybass.com/ . Studybass je super da steknes neku predstavu odakle da pocnes i cemu da se nadas. Jedino sto je sve na engleskom, ali tebi ce se sigurno svideti, ima puno slova w...
ima puno slova w...[/quote]
navika
vec sam to pogledao, posto sam video da vec preporucujes drugima, ali malo cu detaljnije sad pogledati... hvala
navika
vec sam to pogledao, posto sam video da vec preporucujes drugima, ali malo cu detaljnije sad pogledati... hvala
Cekaj a jel' imas gitaru?
Ako nemas hajde nas lepo pitaj da ti preporucimo koju da kupis
Ako nemas hajde nas lepo pitaj da ti preporucimo koju da kupis
imam...
gle sad owo...odem ja na pijacu i vidim kod nekog coveka bass i pitam ga koliko je, on kaze 60e i nis ja odem...
dedelju dana kasnije o5 odem tamo, kad o5 on
ja ga pitam da nije pala cena, a on ustade i kaze twoja je za dz...
eto
gle sad owo...odem ja na pijacu i vidim kod nekog coveka bass i pitam ga koliko je, on kaze 60e i nis ja odem...
dedelju dana kasnije o5 odem tamo, kad o5 on
eto
Pa napravi par fotki da vidimo o cemu se radi 
odneo sam je kod nekog majstora da mi kaze da li je ispravna... on je meni juce rekao da je swe ok, ali da dodjem prekosutra po nju jer on nije kuci...
pa sam i mislio kad je uzmem da uradim fotku i da posaljem da vidim ssta ko misli...

pa sam i mislio kad je uzmem da uradim fotku i da posaljem da vidim ssta ko misli...