Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Nije to toliko retka pojava, naprotiv...nnkvocka wrote:upravo sam gledao na tomanu cene i nesto tu ne stima, cene u Artistu su iste kao i u Thomannu
Znam ja da 10" moze da izgura sve, po meni je to najfiniji zvučnjak, ali da bi to bilo cuperiska mora da ih bude 4 komada (minimum). Kombinacija 2x12" mi je sada nekako "najpunija", od svega po maloMrMoT wrote:A H žicu pa sve i sa distorzijom će ti savršeno dobro izvući i 4x10" (naravno koliko para toliko i muzike, ali bukvalno!!) mislim da to stvarno nema veze sa veličinom i kombinacijom zvučnika već više sa kvalitetom basa i naravno, zvučnika i pojačala.
PS ja isto najviše volem 15"...
MetalFunk wrote:Ja bi' se prvo onesvestio kad bi mi bio tc electronics u kuci, pre kupovine i posle!
Cenio sam ga prema YT-u. To, zajedno sa TC elec. glavom = bomba. Govorim (pisem, jelte) na osnovu subjektivnog misljenja.michabass wrote:...ja ako vas dobro razumem ovde vlada neko mišljenje da je TC Electronics bogzna kako dobar u domenu ozvučavanja bas gitare?
Molim vas da mi razjasnite na osnovu čega ste to izveli zaključak jer ja koliko znam taj TC Electronic je počeo sa raznoraznim studijskim efektima i pretpojačalima i raznom digitalijom, od nedavno su izbacili par tih kutija i pojačala za bas, izgleda da sam propustio kad su oni to napraviil od sebe brend i za bas pojačala?ali kad je TC upao kao jak igrač??
Nije sve zlato sto sija. Nisam probao pola toga, tako da ne mogu ni srati (ali cu se drzati toga da sve ima bug, pa i ono najbolje).Ja koliko znam velika imena su Ampeg, Eden, SWR, Trace Elliot, Gallien Krueger pa još i EBS, Hartke, Ashdown, Aguilar, Epifani i nekako da se uguraju u tu trku
MetalFunk wrote:Uostalom, ne mogu skontati, cemu ovakav upad? Nismo mi "klinje" basisti toliko needukovani sto se tice celoukupne opreme za bass. Niko ovde nije uzdizao TC kao nesto najbolje, najjace. Nismo, pobogu, postali TC ele. enligteneri nekakvi.
Odstrani taj stav, malo je suvisan.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest