Drugari koliko bi nesto od ova dva pomoglo pri sviranju direktno u komp...
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/116 ... 21-V-TONE/
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/121 ... DI-DI600P/
Sada trenutno se bodem direktno u line in, koliko bi nesto od ta dva pomoglo da se dobije neki pristojan ton za vezbanje u kuci?
Behringer DI box
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Behringer DI box
Moje skromno mišljenje: Ne treba kupovati sve dok ne uštediš dovoljno za pravu stvar.
Pretpostavljam da već sada planiraš da ovog Berindžera zameniš nečim boljim kad budeš pri kešu..
Pa sačuvaj keš koji imaš i vežbaj sa krš tonom; ionako je to samo vežba. Štedi pare i prati oglase dok ne naleti nešto kvalitetnije polovno.
Pretpostavljam da već sada planiraš da ovog Berindžera zameniš nečim boljim kad budeš pri kešu..
Pa sačuvaj keš koji imaš i vežbaj sa krš tonom; ionako je to samo vežba. Štedi pare i prati oglase dok ne naleti nešto kvalitetnije polovno.
Nije to pravac u koji vredi ulagati... Bilo koja pedala izmedju basa i pc-ja izvuce opseg i prezentnost, ali opet dok to izadje iz kompjuterskih zvucnika bude muljavo i mrtvo. Sa slusalicama je malo bolji rezultat, ali je sve to neznatno u odnosu na ono sto imas kad ubodes direkt u pc. Meni je jeftini digitechov kompresor jos i najbolje radio posao, ali nista kao pojacalce! 

Za sviranje u komp.. neki procesor (sto jeftiniji) sa "mixer" outputom, neka digitech pedala sa mixer outom... korg ampworks i tako to... slicno..

Ja imam kuci ovo, ali mi izvuce bateriju za bukvalno pola sata, i nisam ga koristio od kako sam imao neki bas pre ovoga pre godinu dana, nesto nisam uspeo da skontam da ima ikakvog efekta...
Slazem se da sa nekima odavde da ne treba previse ulagati u ove sprave,pogotovo po meni ne ovo sa USB-om,jer je i najskuplja.Ali ako ti je nesto stvarno trenutno neophodno neophodno ovaj Behringer nije los za te stvari a mozes ga kasnije koristiti i za live.Cena mu nije prevelika s obzirom na njegove performanse,ali koliko para toliko i muzike.
Ja ti mogu preporuciti par mojih sprava koje sam ja izradio( u pitanju su predpojacala) ali im je cena malo veca od onoga sto tebe interesuje.Posto sam trenutno bez pojacala bas tako sa njim preko LINE IN idem u komp.Mogu ti reci da extra radi.Nema kasnjenja tona ,distorzije i slicno...a sve to koristim i na live svirkama.Mozda napravim i neku jeftiniju varijantu za tebe ako si zainteresovan.
Naravno ovo nije moja prezentacija proizvoda samo zelim da pomognem
Ja ti mogu preporuciti par mojih sprava koje sam ja izradio( u pitanju su predpojacala) ali im je cena malo veca od onoga sto tebe interesuje.Posto sam trenutno bez pojacala bas tako sa njim preko LINE IN idem u komp.Mogu ti reci da extra radi.Nema kasnjenja tona ,distorzije i slicno...a sve to koristim i na live svirkama.Mozda napravim i neku jeftiniju varijantu za tebe ako si zainteresovan.
Naravno ovo nije moja prezentacija proizvoda samo zelim da pomognem