Ukraden Bass

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler

sixstring

Ukraden Bass

Post by sixstring » 10 Jan 2012, 11:32

Krađa je se desila 5.1.2012. u Novom Sadu, naselje Telep, ukradeni su Cort Artisan A6, i Career kopija strata Sunburst sa malim oštećenjem (vidi se drvo) od oko 1x1cm na gornjem delu tela gitare,

Image

Ovo je slika moje bass gitare, na žalost nisam kući i blizu mog računara i ne mogu doći do slika gde mi je serijski broj ali deo serijskog broja je 00006 što označava jun 2000. godine, krađa je prijavljena policiji i popisan je ukradeni inventar iz stana, zamolio bih da ako iko vidi taj bass ili ovu gitaru neka javi na privatnu poruku, email, dusanbass6@gmail.com ili facebook stranu

www.facebook.com/stringsfusion

Eto još jednom hvala svima i veliko izvinjenje članovima MF kojima sam slao privatne poruke u vezi za pomoć oko nalaženja ukradenog basa, izvinite na spam-u ali takvo je vreme došlo.

Hvala puno za čitanje ovog posta! Živi i zdravi bili!

11080

Re: Ukraden Bass

Post by 11080 » 10 Jan 2012, 11:53

Nadam se da ćeš pronaći svoj bas. Ako nešto saznam javiću ti naravno. Ja ću pratiti dešavanja u Zemunu.

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 10 Jan 2012, 12:39

Ma kakav spem, da si ti živ i zdrav, pa da ti pronađemo taj bas :wink:

karton

Post by karton » 10 Jan 2012, 13:05

Ja sam u Ns-u, ako vidim - javljam. (ipak je bass karakteristicnog izgleda...)

Bozha

Post by Bozha » 10 Jan 2012, 14:20

Po svoj prilici zavrsio je kod nekog dilera u protivrednosti od 100-200e plafon, njemu to ne treba, izvaljace ga za kesh, pitanje je gde i kome... A murija navodno ne zna gde to zavrsava, valjda nece da se mesaju u svoj posao...

doyle777

Post by doyle777 » 10 Jan 2012, 16:12

Valja pratiti ovih dana KupujemProdajem, možda ga neko turi tamo...
Neka je sa srećom potraga, ako nešto primetim javljam. :ziveli:

Void
kulen zmija

Post by Void » 10 Jan 2012, 16:13

kontam ja i pare i mobilni i patike i dokumente, ali INSTRUMENT?! puuuuuuuuuuu je'o mamu, kakav si to čovek kad kradeš muzički instrument ljudima iz stana/kola/čega već. Gore nego da ti neko ključevima izgrebe Porše uzduž i popreko.

ja sam u NS, pratiću i slušaću koliko god mogu, nadam se da će se sve srećno završiti po tebe.

sixstring

Post by sixstring » 10 Jan 2012, 16:34

Još jednom hvala na podršci forumaši! :ziveli:
Ja se nadam da će isplivati negde, kontaktiram dnevno baš dosta ljudi pa, valjda će se pojaviti.

A šta da vam kažem sem, evo moje situacije pa ako možete skontajte po nešto iz nje. Tog 05.01.2012. sam se vraćao sa ručka koji mi je devojka spremila, negde oko pola šest i išao ka Telepu, ne znam ulice ali od Bulevara Cara Lazara pa preko neke velike raskrsnice u neku isto tako veliku ulicu, pamtim da li sam dobru pogodio preko neke reklame B&G servis, i tu negde blizu tog servisa počinje kiša, i vidim neka dva lika preko puta, (na toj strani servisa, drugarova zgrada je sa druge strane zato mi nije ni izgledalo ništa sumnjivo), kako nose neku torbu (koja je se ispostavila da je zapravo ćebe u koje je bio umotan monitor) i jednu futrolu ( a zapravo ih je bilo dve), sad, ja imam problem jer ne vidim na daljinu, zbog te sitne kiše su mi i naočare zamaglile i nisam bio siguran ali mi se učinilo da sam video sivu bespeco futrolu za bass, i onda neki baš čudan, ružan osećaj, razmišljao sam se da li je to moje možda, ali opet u novom sam gradu, ko zna koliko ih ima sa tim, i razmišljao sam se da trčim za njima mada su bili nekih 50 do 100m ne znam baš da ocenim, i rešim ajde da ne bih ispadao manijak otrčaću do stana druga gde sam bio (on inače radi do 5 taj dan u 6 dolazio kući, javio mi, a njegova devojka inače dolazio oko 3-4 kod njega baš često i taj dan nije mogla ni ona pre 6), dok sam utrčao u stan, otključao i video da fali monitor i obe futrole sa gitarama, moja i njegova, vrata od terase otvorena sa sve onim vetrom koji onako pomera zavesu, kao na filmu... Uh, istrčao sam napolje i trčao odprilike onuda kuda bi oni išli, to je neko cigansko naselje tu blizu, jad i beda od mesta ali nisam smeo sam tu da idem sam pa sam išao tuda sa drugom pošto smo davali izjavu policiji i ispratili njih... Tako da, ako vam se na daljinu učini da ste videli nešto svoje i osetite neki čudan osećaj, trčite i zaustavljajte kako znate i umete, ne znam....bolje biti paranoik nego izgubiti instrument koji ste na prvom mestu prilično dugo jurili, i voleli da svirate nego da vam neko to tek tako otme.

michabass

Post by michabass » 10 Jan 2012, 16:54

leleeeee pa ti si njih video?!!? :shock:

Aca sLukac

Post by Aca sLukac » 10 Jan 2012, 17:46

Void wrote:kontam ja i pare i mobilni i patike i dokumente, ali INSTRUMENT?!

tacno, to je budala neka...maltene da je bila knjiga "C++ programiranje" ukrao bi je i ucio programiranje

sixstring

Post by sixstring » 10 Jan 2012, 18:57

''video'', pa, onoliko koliko vidim na daljinu, jbg a vidim jako slabo, biće mi prilično teško da opravdam sebi ili objasnim zašto nisam trčao za njima... delom zato što sam mislio da ću ispasti ''Dule paranoik, onaj što mu je bass preči od svega'' ili ''novi lik retard'', uh... a majku mu... :(

maksabass

Post by maksabass » 11 Jan 2012, 02:18

Menni je stvarno zao sto se desilo ovako nesto....Praticu situaciju ovde u Leskovcu,ako nesto saznam-javicu

MetalFunk

Post by MetalFunk » 11 Jan 2012, 04:03

Eo, i ja sam tu za East Sarajevo hood.

Tiki the Boyler
Urednik

Post by Tiki the Boyler » 11 Jan 2012, 11:21

Banja Luka i Krajina su takođe pod prismotrom.

Naći ćemo ga.

11080

Post by 11080 » 11 Jan 2012, 13:23

Predlažem da posebno pratimo lika iz Blaznave; kako ko od nas ode tamo neka posebno obrati pažnju. NE ZATO ŠTO SU ONI NEPOŠTENI ILI PROBLEMATIČNI već zato što su veliki i puno ljudi tamo kupuje i prodaje polovne instrumente. Deluje mi da je Blaznava vrlo pogodno mesto da se uvalja ovaj bas i da nestane.

Post Reply