Još jednom hvala na podršci forumaši!
Ja se nadam da će isplivati negde, kontaktiram dnevno baš dosta ljudi pa, valjda će se pojaviti.
A šta da vam kažem sem, evo moje situacije pa ako možete skontajte po nešto iz nje. Tog 05.01.2012. sam se vraćao sa ručka koji mi je devojka spremila, negde oko pola šest i išao ka Telepu, ne znam ulice ali od Bulevara Cara Lazara pa preko neke velike raskrsnice u neku isto tako veliku ulicu, pamtim da li sam dobru pogodio preko neke reklame B&G servis, i tu negde blizu tog servisa počinje kiša, i vidim neka dva lika preko puta, (na toj strani servisa, drugarova zgrada je sa druge strane zato mi nije ni izgledalo ništa sumnjivo), kako nose neku torbu (koja je se ispostavila da je zapravo ćebe u koje je bio umotan monitor) i jednu futrolu ( a zapravo ih je bilo dve), sad, ja imam problem jer ne vidim na daljinu, zbog te sitne kiše su mi i naočare zamaglile i nisam bio siguran ali mi se učinilo da sam video sivu bespeco futrolu za bass, i onda neki baš čudan, ružan osećaj, razmišljao sam se da li je to moje možda, ali opet u novom sam gradu, ko zna koliko ih ima sa tim, i razmišljao sam se da trčim za njima mada su bili nekih 50 do 100m ne znam baš da ocenim, i rešim ajde da ne bih ispadao manijak otrčaću do stana druga gde sam bio (on inače radi do 5 taj dan u 6 dolazio kući, javio mi, a njegova devojka inače dolazio oko 3-4 kod njega baš često i taj dan nije mogla ni ona pre 6), dok sam utrčao u stan, otključao i video da fali monitor i obe futrole sa gitarama, moja i njegova, vrata od terase otvorena sa sve onim vetrom koji onako pomera zavesu, kao na filmu... Uh, istrčao sam napolje i trčao odprilike onuda kuda bi oni išli, to je neko cigansko naselje tu blizu, jad i beda od mesta ali nisam smeo sam tu da idem sam pa sam išao tuda sa drugom pošto smo davali izjavu policiji i ispratili njih... Tako da, ako vam se na daljinu učini da ste videli nešto svoje i osetite neki čudan osećaj, trčite i zaustavljajte kako znate i umete, ne znam....bolje biti paranoik nego izgubiti instrument koji ste na prvom mestu prilično dugo jurili, i voleli da svirate nego da vam neko to tek tako otme.