Ne nameravam da kupim niti bilo sta, jednostavno zelim da cujem tudja misljenja.

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Cek cek, ESP i LTD su dve razlicite verzije? Aj pojasni malo, posto se u njihove gitare uopste ne razumem.theTrooper wrote:Pa ono, super su one koje sam probao, ali sve sto valja je skupo. Jedan od baseva koje bi bas voleo da posedujem je njihov Frank Bello Signature PJ, ali LTD verzija je 800 a ESP oko 1700$, sto uopste nisu male pare :/
Solomon wrote:ajd ne kopiraj me
a i ja pitam gluposti.Solomon wrote:idi u mitros pa uporedi
Kako mislis uzeli? Kapiram da je Fender uslovno receno "prvi" poceo u tom poslu, ali na sta konkretno mislis?theTrooper wrote:Pa, koliko sam ja provalio, esp je poput npr sandberga ili tako nest, uzeli su fender proizvod i napravili ga kvalitetnije i sa brendiranim delovima (npr taj pj koji pomenuh, dolazi sa SD magnetima i hipshot kobilicom/tunerima)
Zanimljivo to sa vratom... i kontas da imaju kvalitetnije drvo i komponente od Fendera?theTrooper wrote:Pa uzeli u smislu prave Dzez bas, Prec, P/J... Slican oblike tela/glave itd. A vratovi su koliko ja razumem compound radius, tj menja se debljina duzinom vrata
Najbolje je da se oko toga konsultujes sa kolegom forumasem TrzalicomSonicX wrote:Zanimljivo to sa vratom... i kontas da imaju kvalitetnije drvo i komponente od Fendera?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest