Koji bas da kupim (početnik)
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Koji bas da kupim (početnik)
ja sam pocetnik pa bih vas priupitao ovako:
-kao prvo sta mi sve treba(bilo bi lepo spisak ako imate vremena)to jest sta mi sve treba da mogu da vezbam
-da li da uzmem guitar pack
-koje marke sta
-i gde to u bg-u
bilo bi lepo da to bude za jedno 250-300e
-kao prvo sta mi sve treba(bilo bi lepo spisak ako imate vremena)to jest sta mi sve treba da mogu da vezbam
-da li da uzmem guitar pack
-koje marke sta
-i gde to u bg-u
bilo bi lepo da to bude za jedno 250-300e
Re: koji bass da kupim
Prvo dobrodosao
BIlo bi lepo da napises sta bih ti svirao (koju vrstu muzike) i kakav tu se zvuk svidja ,ne popujem samo pokusavam da pomognem kako bi tebi lakse pomogli(al sam napisao svaka mi chast)
Jos jedno dobrodosao

BIlo bi lepo da napises sta bih ti svirao (koju vrstu muzike) i kakav tu se zvuk svidja ,ne popujem samo pokusavam da pomognem kako bi tebi lakse pomogli(al sam napisao svaka mi chast)
Jos jedno dobrodosao

- sirac-šunka
- vragolan
Dobro dosao i od mene...
Sto se mene tice, ja nesto ne volim te packove... Jes da za malu cenu dobijes vise stvari, ali uglavnom nijedna ne vredi nesto (da ne kazem nista)...
Pojacalce koje ces da dobijes ce da te sluzi samo za sviranje po kuci, a to mozes i preko kompa. Onda, svi proizvodjaci smuvaju obavezno najgoru gitaru koju su uspeli da proizvedu...
Mozda gresim, ali tako mi se cini, kada sam probao par packova....
Sto se mene tice, ja nesto ne volim te packove... Jes da za malu cenu dobijes vise stvari, ali uglavnom nijedna ne vredi nesto (da ne kazem nista)...
Pojacalce koje ces da dobijes ce da te sluzi samo za sviranje po kuci, a to mozes i preko kompa. Onda, svi proizvodjaci smuvaju obavezno najgoru gitaru koju su uspeli da proizvedu...
Mozda gresim, ali tako mi se cini, kada sam probao par packova....
kao prvo hvala na dobrodoslici!
pa ja bi svirao dobri stari rock mozda malo ponekad nesto kao hard rock
hvala sto si me potsetio da kazem za muziku.

pa ja bi svirao dobri stari rock mozda malo ponekad nesto kao hard rock
hvala sto si me potsetio da kazem za muziku.
e da ljudi al ste vi brzi nisam se ni okrenuo a vi vec dosli
a ovaj volim muziku u stilu G N R,RHCP,BILLY IDOL...mada volim i nesto kao rammstein,metalica,SOAD,KORN ali vise ono prvo

a ovaj volim muziku u stilu G N R,RHCP,BILLY IDOL...mada volim i nesto kao rammstein,metalica,SOAD,KORN ali vise ono prvo

Pogledaj u bas podforumu, dosta smo pisali o pocetnickim gitarama.
Najboje je za pocetak kupiti dobru gitaru i vezbati na suvo dok ne skupis pare za nesto bolje.
Ako neznas sta da gledas i nemozes da procenis da li je gitara dobra ili ne, mozda bih mogao da ti pomognem i da jedan dan pogledam sa tobom neku pocetnicku bas gitaru.
Pozdrav!
Najboje je za pocetak kupiti dobru gitaru i vezbati na suvo dok ne skupis pare za nesto bolje.
Ako neznas sta da gledas i nemozes da procenis da li je gitara dobra ili ne, mozda bih mogao da ti pomognem i da jedan dan pogledam sa tobom neku pocetnicku bas gitaru.
Pozdrav!
bilo bi super ako bi imao vremena da odes samnom da mi preporucis neki bass 

Ok mozemo obici neke prodavnice(Mitros, mix, mucis trade, lira...)
Dalji dogovor preko pp-a!
Dalji dogovor preko pp-a!
Kupi najbolju gitaru shto mozesh,paketi su generalno smece varijanta,tu nishta ne valja,samo ces da se nervirash dok budesh svirao,gledaj da kupish najbolju djitricu shto mozesh,ona ce te motivisati da vishe i bolje svirash...
Ja sam kupio Behringer bass pack, nesto ispod 200 evra, i zadovoljan sam . . .
- Fat Old Sun
Svi ti packovi su ti s moje tacke gledista bezveze. Za te pare najbolje uzmi Ibanez gsr-200 .Ali da sam na tvom mestu ,pristedeo bih jos koji evro i kupio neku normalnu gitaru.
kupujem sr300 

- Fat Old Sun
Ibanez sr-300 ti je super gitara ,bas sam probao kod jednog ortaka ,fino zvuchi .Samo nisam siguran koja joj je cena . Aj pa javi kad kupis
Drago mi je da uvazavas ono sto sam ti rekao.ac10 wrote:kupujem sr300

pa naravno da hocu kad si mi ti jedini izasao u susret konkretno.hvala ti.nego hoces opet negde svirati da se vidimo