Korg x50 vs Roland Juno D
Moderator: Reverse
Korg x50 vs Roland Juno D
Naslov sve kaze, ja nemam pojma o kljavama, moja sestra se premislja izmedju ove dve, pa bi bilo lepo da neko ko se razume da predloge za i protiv ili eventualno uputi na neki drugi proizvod! Svirao bi se metal
Re: Korg x50 vs Roland Juno D
Mislim da Juno D i X50 uopste nisu ista klasa. Juno je u klasi sa, recimo, Yamahom S03 i Korgom X5D... malo jaci, jer je noviji... ali pre 3 godine npr, nov x5d je bio 370e, nov s03, oko 400, i nov juno d oko 420-30, npr.
X50 je laksi i nesto manji, Juno ima vise multisemplova, ali x50 ima vise user programa, x50 ima vise efekata, i tako dalje... mozes da uporedjujes specifikacije kolko oces, mora da se probaju klavijature.
Moj glas svakako ide za Korg x50!
X50 je laksi i nesto manji, Juno ima vise multisemplova, ali x50 ima vise user programa, x50 ima vise efekata, i tako dalje... mozes da uporedjujes specifikacije kolko oces, mora da se probaju klavijature.
Moj glas svakako ide za Korg x50!
Re: Korg x50 vs Roland Juno D
+1 za korga.
Iskreno,korga najmanje volim,ali daleko konkretnija sprava.
Znas ono,roland ima 3 hiljade opcija,ali ni jedna ne valja.
Korg na razglasu radi daleko konkretnije od tog rolanda.to mu niko ne moze osporiti.
Iskreno,korga najmanje volim,ali daleko konkretnija sprava.
Znas ono,roland ima 3 hiljade opcija,ali ni jedna ne valja.
Korg na razglasu radi daleko konkretnije od tog rolanda.to mu niko ne moze osporiti.