Ne znam da sviram klavijuture nešto osim da gitarsko znanje prebacujem po dirkama, nabadnje kvazi akorda ...Mada bih probao nešto više čisto da se zezam po kući možda nešto snimuckam...Realno ono šta ja volim je tipa kao stari Moog analog synth ti zvukovi, ali je to verujem suviše za mene na ovom nivou koji je ''zezanje''
Ima li neki od matorih ala 80te ili 90te Synthova koji su se ok pokazali da ima nešto zvukova - dobrih simulaciju analognih (ako to postoji) strava! ima sada toga tona dovlače od preko....
Jedni kažu nemoj Yamahu, Drugi nemoj Korg nije on bolji, treći...ali se plašim da je neki analogni deda jedino što bi mi se svidelo, emam znanje da pitarao nešto drugo što eto to kao simulara...
Mene bar zanima generalno koja firma je od tih XYZ blistala , ili ako znate model koji bi vršio posao....
Hvala puno..a da cena? pa sad zavisi kliko mi se dopadne kaži ga ne više od par stoja.
znači vako ali to je težak san verujem, mada ako nije onda wow
msm taj analog sound mi je tata obožavam, malte ne kao prvi susret sa Električnom samo nisam mogao oboje da ganjam...
ili ovaj zvuk neznam ni kako se zove od 15 sekundi do nekih 19 sekundi ide na gore vouuuuu pa pada msm taj sound režem vene na to

hvala puno svaki info je više nego dobro doašo, možda bih iskopao to po netu ali iskreno lakše mi je da pitam, još 1 unapred hala