Vidim da je ovaj deo foruma malo "tiši" i mirniji od ostalih, a ne bi trebalo tako

Verujem da će ova tema malo razbiti monotoniju, pa makar i psovkama kako je već mnogo puta sve rečeno na ovu temu... Pretražio sam sve detaljno, ali u skorije vreme nije bilo sličnih pitanja

Naime, pre dva meseca sam kupio padove i palice i počeo da učim koliko god mogu sa neta... YouTube i ostali online izvori znanja... Vežbam i lupam skoro svaki dan! Sada planiram da konačno uzmem prvi bubanj i naravno, treba mi savet

Prvo sam razmišljao o elektroncu, ali me je srećom lik koji svira mnogo godina odgovorio od te ideje... Verujem da ćete se i vi složiti sa tim.
Pošto živim u kući, akustičan set ne bi trebalo da mi pravi problem, ali videćemo

Ono što me najviše zanima je, šta bi ste vi, sa svim znanjem i iskustvom koje imate, izabrali kada bi ste sada počinjali da svirate bubnjeve

Šta je po vama najbolja varijanta?
Recimo da je budžet oko 600-700e.
Uzeti kompletan polovan set, ili možda nov bubanj i hardware a polovne činele, pa ih vremenom zameniti, ili polovan bubanj i hardware a nove, bolje činele ili... šta

Ili možda sačekati još malo i uvećati budžet, što je jako teško

Nisam baš nešto vičan u prodaji i više volim da uzmem nešto što će mi duže vreme biti dobro, nego da svakih par meseci prodajem ono što imam i uzimam bolje... Ako me razumete...
Šta bi ste vi konkretno uradili da ste na mom mestu

Hvala!