Ja mogu da se složim sa tobom da ima bržih bubnjara od Koliasa i da ja, takođe, ne razumem taj način sviranja gde je poenta koliko ćeš stotina puta udariti duplu pedalu ili slično...Backsticking_91 wrote:Bravo . Kako si me provalio ? Ja sam za single roll cuo na ovom forumu , pa sam proverio sta znaci , a potom se vratio ovde medju vas "profi" bubnjare ... Sta ja znam o tehnici ? A jos i o Weckl-u ..... I necu da kazem da Kollias sporo svira , mada necu da kazem ni da mi je to nesto interesantno . Ima mnogo brzih bubnjara , koji samo brzinu i vezbaju , pa onda prave pesme samo da bi mogli kako mogu brzo da sviraju . To je onda sport , a ne muzika ! A taj snimak Weckl-a je iz '92 , ako se ne varam , a mnogo se toga promenilo od tada , pa i njegova tehnika . Mada , sta vredi da ja tu pisem da mu tehnika ne valja , kad cete vi uvek terati svoje , osim ako ne kazem da je to rekao Dave , ili Steve (Gadd ili Smith) ,ili neki drugi "veliki" bubnjar .
Međutim, normalno je da ljudi ovako reaguju na tvoje post-ove jer si nastupio po principu "ja znam, i sada cu da vam objasnim...". Ja idalje ne mogu da verujem da možeš da tvrdiš da Weckl-u ne valja tehnika.

Na kraju krajeva, neumesno je da pričaš tako nešto. Koji si ti faktor da možeš da proceniš da li mu tehnika valja ili ne? Možda grešim(o) dušu...ti onda lepo okači svoj snimak kako sviraš, ili dođi na neki jam session, pa nas sve demantuj...