Bubnjari, koliko vežbate dnevno?
Moderator: zolideathmetal
- raskee_drummer
Bubnjari, koliko vežbate dnevno?
Evo da otvorim neku temu u kojoj mi ne treba nikakva pomoc 

Re: Koliko vezhbate dnevno?
Ne vežbam na dnevnom nivou. Sviram kako-kad - ponekada se desi da sviram u kontinuitetu po 2 sata (ovo prilično retko, sa tendencijom još većeg proređivanja), a ponekada prođe i po nekoliko dana da ni ne pogledam bubnjeve. U proseku, sviram svaka dva dana po sat-dva (iz više navrata, kada se sve sabere). Sve više mi obaveze diktiraju kada ću svirati, a onako iskreno, poslednjih meseci me mnogo više ispunjava eksperimentisanje na mojoj "virtualnoj mreži, prepunoj virtualnih i pravih (fizičkih) mašina" kojoj sam, od milošte, nadenuo naziv "Echelon IV" (da, da, iz igre DEUS EX. Ko je igrao, razumeće...
) nego li sviranje bubnjeva (znam, geek sam, i ne bežim od toga!
)

- Drumkiller
ja newezbam...samo lupam bubnjeve svaki dan u proseku oko 30 minuta,a nekad i 2 sata,zavisi kako sam raspolozen i kakwu inspiraciju imam i od obaveza....

- Orgasmatron
nije bash na dnevnoj osnovi ali recimo 2 sata, svaka 2-3 dana (kad se naspavam i odmorim od nocnih smena)
Re: Bubnjari, koliko vežbate dnevno?
ja se trudim da vezbam svaki dan minimum sat vremena, najvise do sat i po. ali uvek se zadesi i dan kada ne stignem
- zolideathmetal
- Urednik
Sat vremena na pad-u, i sat-dva na bubnju. U prevodu, 2 sata minimum, ostalo, koliko stignem 
+ probe, + vezbanje u prazno

+ probe, + vezbanje u prazno
Svaki dan bar po 1 sat min.Kad ne stizem na bubnjevima onda uzmem na pad-u vezbam rudimente dok gledam te ve