koji mi se isto jako svidja. Svira jako fine ritmove, i josh uzme pa zonglira palice

http://www.youtube.com/watch?v=Kve7o5wcev4
Pogledajte

Moderator: zolideathmetal
Bubnjar Kataklysm-a takvih sest za dorucak jede....Sezax wrote:Da inferno je iz Behemotha ali gdje je tu HELLHAMMER!!!!!
Istina....Void wrote:Bubnjar Kataklysm-a takvih sest za dorucak jede....Sezax wrote:Da inferno je iz Behemotha ali gdje je tu HELLHAMMER!!!!!
Ne bih se slozio. To ko je najbolji bubnjar na svetu je VEOMA subjektivna stvar. Pre neki dan sam procitao na yumu da su Pearta skoro proglasili najboljim bubnjarem sveta.Derrick wrote:Slusaj malo Dave Weckl-a, pa da cujes sta je zivotinja i preciznost i ZAISTA najbolji bubnjar koji trenutno bivstvuje na nasoj planeti.![]()
![]()
![]()
A gde su noge u svemu tome?Derrick wrote:@Drobac:
Sto se tice nabijanja kondicije i brzine, stoji da ne moze svako da bude brz. Kao sto sam i rekao u jednom post-u, veliku ulogu igra i sama fizicka predispozicija - ako FIZICKI nisi brz (nemas izuzetan refleks), mozes da vezbas kol'ko 'oces, ne mozes da postignes extremne brzine jednog Nick Barker-a ili Roddy-ja. Sa druge strane, ako je si fizicki brz, sve sto treba da znas je kako se pravilno izvodi udarac (stroke) - prstima ili trzajem sake, odnosno kombinacijom ova dva nacina. Ako to znas, ostaje ti samo da "lemas" jastuk ili pad za vezbanje koliko god brzo mozes i gledas da to radis sto duze. Nema velike filozofije.![]()
Ja se slazem da je Weckl kompleksniji od jednog Roddy-ja, ali sumnjam da bi mogao da ga "olesi" u brzini i izdrzljivosti kad bi seli jedan do drugog. I uvek ce se naci neko ko ce reci: "Bolji je Roddy, jer je brzi". To ti je jednostavno mrtva trka. Stvar preferencija i licnog ukusa.Derrick wrote: Ono sto svira Weckl, daleko je po kompleksnosti iznad bilo kog metal bubnjara i ja sumnjam da Weckl ne bi umeo da "olesi" bubanj u fazonu Roddy-ja ako bi to muzicka situacija zahtevala. Obrnuto - jako tesko.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest