Moderator: zolideathmetal
Marko_chupavi wrote:3 bas bubnja???
I ta gitara na tvom avataru ima 6 zica. Koji ce joj djavo? Dovoljna je samo jedna da bi mogla da se svira.nemanjavelimirovic wrote:Uh, taj je hobotnica jbt. Hahahahaha. Mutacija neka? Chernobilj? Svashta se moze dogoditi, mada nije lose imati bubnjara sa vishe od 4 ekstremiteta, zar ne... Moze i da svira ritam gitaru a u isto vreme da pici cetvorodupli bas susanj. Ne bi to vise bio death metal, nego DEATH Death.![]()
![]()
Izvinjavam se za shalu. Ali ok je dva bass bubnja, sta ce im vise od toga ...please?Drobac wrote:I ta gitara na tvom avataru ima 6 zica. Koji ce joj djavo? Dovoljna je samo jedna da bi mogla da se svira.nemanjavelimirovic wrote:Uh, taj je hobotnica jbt. Hahahahaha. Mutacija neka? Chernobilj? Svashta se moze dogoditi, mada nije lose imati bubnjara sa vishe od 4 ekstremiteta, zar ne... Moze i da svira ritam gitaru a u isto vreme da pici cetvorodupli bas susanj. Ne bi to vise bio death metal, nego DEATH Death.![]()
![]()
Ako neko koristi sve elemente svog seta, onda to nikako nije preterivanje. Ako, pak, ne koristi, onda jeste preterivanje.nemanjavelimirovic wrote:Izvinjavam se za shalu. Ali ok je dva bass bubnja, sta ce im vise od toga ...please?Drobac wrote:I ta gitara na tvom avataru ima 6 zica. Koji ce joj djavo? Dovoljna je samo jedna da bi mogla da se svira.nemanjavelimirovic wrote:Uh, taj je hobotnica jbt. Hahahahaha. Mutacija neka? Chernobilj? Svashta se moze dogoditi, mada nije lose imati bubnjara sa vishe od 4 ekstremiteta, zar ne... Moze i da svira ritam gitaru a u isto vreme da pici cetvorodupli bas susanj. Ne bi to vise bio death metal, nego DEATH Death.![]()
![]()
Odatle opaska na vishak elemenata. Na gitari ima 6 zica, a imas 5 prstiju na levoj ruci i to je mnogo logicnije nego da za dve noge imash 6-7-8 pedala koje treba da pritiskash brzo dok udarash po jos 12-15 elemenata sa dve ruke.![]()
![]()
2 Bass Bubnja, Dva dobosha (jedan pikolo npr i jedan limeni), 4 prelaza i dva indijanera i brdo cinela...to mi najvise ima logike za neki ogroman setup..., ali vishe od toga je stvarno nepotrebno, mada mozda nisam nikad upoznao nekoga ko bi koristio sve te elemente??? Ako imash Neki snimak u kojem bubnjar koristi sve to sa slike, okaci i onda si skroz u pravu..ok tako?
Onda nishta, NEMANJA WINS!!!Nemam snimak,
ja sam cuo da postoje neki akordi, kazu ljudi da se sviraju sa 6 zicaDrobac wrote: Jel sviras svih 6 zica odjednom?
Ni ja ne razlikujem akorde sa 3 zice, a kamoli 6, pa ljudi opet sviraju gitare, a ne gusle.Solomon wrote:pola tih stvari se ne razlikuje kada sviras u bendu.
sto ti volis da filozofirasDrobac wrote:Ni ja ne razlikujem akorde sa 3 zice, a kamoli 6, pa ljudi opet sviraju gitare, a ne gusle.Solomon wrote:pola tih stvari se ne razlikuje kada sviras u bendu.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest