Pomoc oko kupovine bubnjeva ...

Moderator: zolideathmetal

zolideathmetal
Urednik

Re: Pomoc oko kupovine bubnjeva ...

Post by zolideathmetal » 08 Jul 2009, 11:00

Zavisi sta hoces da uradis sa zvukom. Recimo, 3xSM57 na prelazima, SM57 na dobosu, 91 za bass bubanj, i jos nesto za overheadove, bi trebalo da je oko 800-1000e. Treba ti mixer za to, to je jos para. Kablovi itd. Kosta poprilicno.

Stage Custom je po meni najbolji bubanj u toj klasi. Koliko si para spreman da potrosis????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Drumkiller

Post by Drumkiller » 08 Jul 2009, 16:08

zolideathmetal wrote:Stage Custom je po meni najbolji bubanj u toj klasi. Koliko si para spreman da potrosis????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
:1:

Miroslav 20

Post by Miroslav 20 » 09 Jul 2009, 17:29

zolideathmetal wrote:Zavisi sta hoces da uradis sa zvukom. Recimo, 3xSM57 na prelazima, SM57 na dobosu, 91 za bass bubanj, i jos nesto za overheadove, bi trebalo da je oko 800-1000e. Treba ti mixer za to, to je jos para. Kablovi itd. Kosta poprilicno.

Stage Custom je po meni najbolji bubanj u toj klasi. Koliko si para spreman da potrosis????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Yamahu dtxpress 4 cu da uzmem...

Post Reply